CeDeTEKA<>
091998<><>

My First Incredible Dictionary 2.0

Po broju i kvalitetu multimedijalnih izdanja za decu „Dorling Kindersley” već duže vreme sigurno drži čelnu poziciju. Jedan od poslednjih naslova predstavlja bukvar engleskog jezika namenjen najmlađim korisnicima na engleskom govornom području, kao i mališanima širom sveta koji počinju da uče engleski jezik. Kao takav, CD je idealan za upotrebu u predškolskim ustanovama ili kod kuće, gde će deca uz malu pomoć roditelja sigurno brzo savladati osnove abecede i to kroz igru i zabavu.

Zahvaljujući jednostavnom grafički orijentisanom point & click interfejsu sa obiljem linkova i mnoštvom kvalitetnog multimedijalnog materijala, zagarantovana je atraktivnost koja će zaokupiti pažnju deteta na duže vreme. Posebno treba istaći brojne pozadinske animacije i bogate zvučne efekte koji prate izbor opcija. Program se sastoji iz nekoliko segmenata, a glavni deo čini rečnik sa pojmovima koji počinju slovima abecede. Svako slovo predstavljeno je sa po nekoliko pojmova, baš kao u klasičnim štampanim bukvarima. Zanimljive su i interaktivne opcije i igrice za učenje spelovanja i izgovaranja reči, a nekoliko opcija namenjeno je upoznavanju sa osnovnim pojmovima iz svakodnevnog života i njihovim vezama.

Uz sjajne tehničke karakteristike i veliku dozu interaktivnosti My First Incredible Amazing Dictionary u mnogome će pomoći svakom detetu u prvim fazama učenja engleskog jezika, čime je primarna namena u potpunosti ispunjena.

Gradimir JOKSIMOVIĆ

 
Paris: History and splendour
Welness Yoga
Visual Home
Enciklopedija naučne fantastike
My First Incredible Dictionary 2.0
Šta mislite o ovom tekstu?

CD-ROM izdanje ustupio je „Extreme Plato”
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera