TEST FUN<>
032004<><>

Emoticons Mail 2.0

Emotivno „obojene” elektronske poruke

Pored ubacivanja pozadinskih slika i implementiranja neinventivnih tema (Stationery), pisanje poruka u Outlook Expressu prilično je suvoparan posao. To ste sigurno shvatili svaki put kada ste poželeli da poruci date ličnu notu i obogatite je pratećim materijalom. Rešenje problema je ili promena mail klijenta ili korišćenje specijalizovanih programa za „cifranje” prikaza.

Emoticons Mail 2.0 je jednostavan program koji služi za implementiranje tzv. smajlija radi vizuelnog dočaravanja emocija izrečenih u poruci. Baza sadrži preko 750 različitih animiranih ikonica, podeljenih na sedam tematskih kategorija (General, Action, Love, Sad, Goodies, Japanese i Holidays). Snalaženje u gomili materijala dodatno je olakšano postojanjem podkategorija (tako recimo kategorija Love sadrži celine Love, Kiss i Heart), a tu je i Favorites sekcija za smeštanje najkorišćenijih ikonica nadohvat ruke.

Korišćenje programa je izuzetno jednostavno, a smajliji se jednim klikom miša ubacuju na mesto na kojem je postavljen kursor u poruci koju pripremate. Nažalost, program se ne inkorporira u komandni interfejs Outlook Expressa, te ga je prilikom pisanja svake poruke potrebno posebno startovati i izvršiti biranje željenih ikonica.

Vladimir PISODOROV

 
Emoticons Mail 2.0
Šta mislite o ovom tekstu?
Smack The Penguin 1.1
Realms of Magic
KeyOPS Milioner 0.9.4
Alien Shooter
Snowflake 3D Screensaver 2.0

Potrebno:
Outlook/Outlook Express
Veličina:
1,47 MB (trial), 2,5 MB na HD
Cena:
15 dolara, proba 30 dana.
Adresa:
www .maxplugs .com /emomail
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera