PD KUTAK<>
042008<><>

Magic Swf2Avi 2008 5.08.118

Sveobuhvatan alat za konverziju Flash animacija

Alatki za konverziju Flash animacija u klasičan video oblik ima zaista mnogo, ali sa jednom ovako sveobuhvatnom aplikacijom odavno se nismo sreli. Ono što je izdvaja iz mora drugih jeste ogroman izbor formata. Nabrajanje svih verovatno bi zauzelo veći deo teksta, ali ono što je bitnije jesu same podgrupe, odnosno izbor vrste video fajla koji želite da kreirate.

Sekcija Mobile namenjena je prenosnim uređajima i sadrži formate poput 3GP, ASF, Apple video, PSP MPEG4, kao i video formate koje koriste mobilni telefoni Nokia i SonyEricsson. Podgrupu Avi sačinjavaju DivX, Xvid, MPEG4 AVI, kao i H.264. U družini Mpeg nalaze se DVD, SVCD, VCD i MPEG formati. Naravno, tu su i web formati poput SWF i FLV videa, audio MP3, WAV, AAC, WMA i OGG. Takođe, Flash prezentaciju moguće je prekonvertovati u fotografije (postoji podrška za JPEG, BMP, TIFF i PNG zapise).

Program dozvoljava razna podešavanja – menjanje audio kodeka i bitratea, stepena kompresije, premenu broja frejmova i rezolucije u kojoj želite da dobijete video fajl... U gornjem desnom delu ekrana nalazi se preview ekran, u kojem se u realnom vremenu prikazuju sve promene koje unesete. Slika se može zumirati, usporiti ili ubrzati. Takođe, moguće je konvertovati samo željeni segment animacije.

Poseban deo ove aplikacije čini skup jednostavnih alata za narezivanje medija i reprodukciju. Njihove funkcije su najosnovnije, ali služe svrsi.

Magic Swf2Avi je user friendly i jednostavan je za upotrebu. Petnaestodnevni trial režim omogućava korišćenje svih alatki bez ikakvih ograničenja, a bukvalno jedina mana je izuzetno visoka cena. Ipak, kvalitet uvek košta.

Konstantin MILUTINOVIĆ

 
Microsoft Internet Explorer 8 Beta 1
Defraggler 1.01.050 beta
andLinux Beta 1 rc6
EasyBCD 1.7.1
Magic Swf2Avi 2008 5.08.118
Šta mislite o ovom tekstu?
3D Canvas 7.1.1.2
FrostWire 4.13.5
RasterStitch 1.80
Bulk Rename Utility 2.7.0.2
Easy 3D Creator 3.0
XviD4PSP 5.031, StaxRip 1.0.0.3, Pinnacle VideoSpin 1.1

Potrebno:
Windows
Veličina:
5,4 MB (trial), 22,4 MB na HD-u
Cena:
26 dolara, proba 15 dana
Adresa:
www .effectmatrix .com /swf2avi
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera