PHONE ZONE<>
052013<><>

CloudArround Music Player

Ima li svrhe još pisati o audio plejerima za Android? Prosečnim korisnicima i fabrički ugrađeno rešenje završava posao, a kamoli alternativne varijante, koje se međusobno razlikuju samo po rasporedu tastera i načinu prezentovanja covera. Ipak, Sensor music player, koji smo predstavili u prošlom broju, na sto je bacio nešto sasvim novo – upravljanje tokom reprodukcije bez dodirivanja telefona. I CloudArround Music Player ima svog skrivenog aduta, pa je odgovor na početno pitanje potvrdan.

Ovaj plejer zamišljen je kao „strimer” sadržaja iz „oblaka” (otuda ono Cloud u nazivu). Opremljen je funkcijama za reprodukciju muzičkih numera sa sedam popularnih Cloud servisa: GoogleDrive, Dropbox, Box, Skydrive, SugarSync, Amazon S3 i Cloud Files. Nakon upisivanja korisničkog imena i šifre, te pritiskanja dugmeta Sync, numere koje ste posadili međ’ oblake izlistaće se na ekranu telefona kao da se nalaze na memorijskoj kartici. Reprodukcija može da se vrši uz keširanje podataka (čitaj: prebacivanje numera na memorijsku karticu) ili „na suvo” – direktno sa interneta. Naravno, pesme je moguće učitavati i iz memorije telefona, te ih sortirati prema izvođaču, nazivu, albumu, direktorijumu itd.

Na vizuelnom polju CloudArround Music Player čini veoma malo. Podržano je preuzimanje omota albuma i tzv. artist artova, ali je to u principu sve što se nudi. Nemojte očekivati ni grafički ekvilajzer, te napredne audio filtere, pošto toga ovde nema. No, i pored toga, program nudi sasvim solidan kvalitet zvuka, a donosi i mogućnost upravljanja putem tri različite verzije vidžeta.

Vladimir PISODOROV

 
Sony Xperia E
LG Optimus G
Samsung Galaxy S4
ZTE V955 (ZTE Blade G)
Nextbook Premium 7se Next7D12F
HTC One
Prva pomoć za sve
Sketch Guru
3DMark
Google Keep
CloudArround Music Player
Šta mislite o ovom tekstu?
Eye Trainer Pro
iOnRoad Augmented Driving Pro
RadiON
Asbit PVSTAR+
Multi-lens Camera
SafeBox Encrypted
Google Translate
NoLED

Platforma:
Android
Veličina:
2 MB
Cena:
1,99 USD
Adresa:
www .cloudaround .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera