PHONE ZONE<>
122013<><>

SubLoader

Iako „svakog dana u svakom pogledu sve više napreduje”, Android još ne može da zameni ugodno okruženje Prozora i ostalih desktop operativnih sistema. Problem se prvenstveno javlja u segmentu surfovanja internetom gde korisnik i dalje nema potrebnu slobodu i preglednost. Naročito kada je u pitanju uporedna pretraga koja zahteva preciznost i bistrenje „pogodaka”.

Dobar primer za takvu situaciju je traženje tekstualnih prevoda za filmove koje ste preuzeli s interneta. Prvo je potrebno posetiti nekoliko različitih online servisa, zatim sledi downloadovanje odabranih datoteka, pa nakon toga i otpakivanje sadržaja. Od posla vam se diže kosa na glavi, pa radije sve obavljate na računaru i nakon toga materijal đuture kopirate na mobilni uređaj. Bilo bi lepo automatizovati ovaj proces, zar ne?

SubLoader radi upravo to – sve nabrojane korake objedinjuje i obavlja za korisnika. Program prvo skenira sadržaj memorijske kartice u potrazi za video-datotekama, posebno vodeći računa o direktorijumima koje ste stavili u listu prioriteta. Nakon toga pretražuje online baze prevoda (za sada su podržani OpenSubtitles.org i Podnapisi.net) i pogotke uredno nudi na izvol’te. Naravno, dozvoljeno je da odaberete jezik prevoda (podržan je srpski), pa čak i više njih ako je to potrebno. Ukoliko se odlučite da nabavite komercijalnu verziju programa (košta 1,33 dolara), SubLoader će automatski vršiti downloadovanje prevoda uskraćujući vam time čak i zadovoljstvo njihovog prebiranja iz liste pogodaka.

Vladimir PISODOROV

 
Nokia Lumia 1020
HTC Desire 601
HTC One Max
LG Optimus L9 II
Lenovo IdeaTab S6000
Alcatel One Touch Idol X OT-6040D i Idol Mini OT-6012D
PicsArt – Photo Studio
SoundWire
Around Sound
Photosynth
Repix
Eye Test
Clinch
Advanced Mobile Care
Triggr
Contraction Calculator
Bubble Level
SubLoader
Šta mislite o ovom tekstu?
Reading Lens
Task: Life

Platforma:
Android
Veličina:
1,4 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
goo .gl /c9dTm
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera