TEST RUN<>
122013<><>

MP3 Player 1.4.34

Muzička lisica

Ne smemo ni da zamislimo šta će vam mogućnost puštanja muzike direktno iz browsera. Možda je administrator onemogućio instalaciju klasičnih programa, možda nemate pristup određenim internet portalima... Ko zna... Tek, ukoliko ste tragali za načinom koji će vam omogućiti puštanje pesama direktno iz Firefoxa – evo ga! Dolazi u obliku 20 KB teškog dodatka koji nećete ni primetiti da postoji na sistemu.

Nakon instalacije add-on postavlja komandnu ikonicu iza adresne linije. Klikom na nju pozivate upravljački meni sastavljen iz jednog, jedinog dugmeta – Select a MP3 File. Nakon njegovog „overavanja” otvara se standardna Browse forma odakle birate numeru koju želite da reprodukujete. Pazite, ne možete učitati grupu fajlova, čak ni ranije pripremljenu plej-listu, već isključivo jedan fajl. Reprodukcija kreće automatski s tim što se iznad pomenutog dugmeta za učitavanje pojavljuje sićušna forma za kontrolu toka reprodukcije. Na raspolaganju je seekbar, Play, Pause i Mute dugme, baš kao i podatak koliko pesma traje, odnosno koliko je proteklo od početka reprodukcije.

MP3 Player je namenjen puštanju pojedinačnih MP3 fajlova, ali se uspešno snalazi sa još nekim muzičkim formatima. Na primer, bez ikakvih problema progutao je OGG datoteku, dok je odbio da pusti WAV i FLAC komplemente. Ipak, za 20 KB na koliko se rasprostire, ovaj dodatak nudi i više nego što smo očekivali.

Vladimir PISODOROV

 
Microsoft Windows 8.1 Pro
Photo Pos Pro 1.89, Image Analyzer 1.36, Artweaver Free 4, Serif PhotoPlus Starter Edition X6, GIMP 2.8.8, Krita 2.8, Paint.NET 3.5.11
Phrozen Windows File Monitor 1.1
Universal Mathematic Solver 10.0.2
d7 10.0.18
Rainmeter 3.0.2
FXiTe 0.92
Free Video Dub 2.0
DDownloads 2.04
MP3 Player 1.4.34
Šta mislite o ovom tekstu?
NoClose 1.1
Start Killer 4.0
Picture in Picture Viewer 0.4
Profile Visitors for Facebook 1.2
The Hat 3.0.7
WindowFX 5.12
Reload Plus 4.2.0

Potrebno:
Windows, Mozilla Firefox
Veličina:
19,8 KB
Cena:
add-on je besplatan
Adresa:
goo .gl /ujbSGT
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera