PHONE ZONE<>
042014<><>

Another Case Solved

Kao što možete pretpostaviti na osnovu imena, pred nama je detektivska igra, međutim njen sadržaj je prilično originalan. Naime, u pitanju je maštovita mešavina avanture i puzzlea koja vešto kombinuje sve ono najbolje iz ta dva žanra.

Počinjete kao mladi, još nepoznati detektiv, pa samim tim dobijate i veoma sitne slučajeve kao što je, na primer, pronalaženje mačeta male devojčice. Dalje sitne slučajeve dobijaćete iz oglasa u novinama, a kad rešite dovoljno malih, otvarate i veće, komplikovanije zadatke. Priča igre smeštena je u zamišljeno doba prohibicije slatkiša pa se dosta slučajeva vrti oko toga (na primer, treba da pronađete gde se prodaju krofne za mladu policajku), a posebna moneta u igri su bombone koje vam omogućavaju da menjate izgled, odeću i slično. Od novca koji dobijete od slučajeva takođe možete i da kupujete nameštaj za kancelariju.

Sami slučajevi se svode na hodanje, sakupljanje dokaza i tragova, što je sve predstavljeno igrom u kojoj je potrebno spajati polja na tabli (najmanje tri, a pet i više otvara nove tragove), i to za ograničeno vreme, to jest ograničen broj poteza. Pored toga, potrebno je da kombinujete tragove i nagoveštaje do kojih ste došli da biste prepoznali pravu osobu među više osumnjičenih, a na sličan način pronalazite i lokacije. Takođe, moguće je i pretraživati pojedine lokacije, kao i predmete na njima, da bi se pronašao traženi objekat.

Jovana KUZMANOVIĆ

 
First Strike
Card City Nights
Top Gear: Race the Stig
Royal Revolt II
Offroad Nation Pro
Another Case Solved
Šta mislite o ovom tekstu?
Out There
Caveboy Escape
Punch Quest

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
48 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .noodlecake .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera