PHONE ZONE<>
042014<><>

Caveboy Escape

Kako se lokalni mališan našao u spletu opasnih pećina, niko ne zna. Ono što je bitno jeste da mu morate pomoći da pronađe izlaz i ponovo se sretne sa svojom porodicom.

Malac, shodno svojim godinama i veličini, nema nikakve specijalne sposobnosti (osim magičnog eliksira u ograničenim količinama koji na ekranu crta put do izlaza) i jedino na šta može da se osloni jesu brze noge i hitar um. Da bi stigao do kvadrata koji označava izlaz s nivoa, mora da se kreće poštujući određena pravila. Primetićete da je pod pećine satkan od kocaka različite teksture; prelaz s jedne na drugu mogućan je isključivo ako ste prethodno uzastopno zgazili na tri kocke iste teksture. To se odnosi i na „overavanje” izlaza kad je prethodno obavezno povezati tri kocke identičnog izgleda.

Na početku zadatak izgleda lagan, ali kako budete odmicali, pećine će se povećavati donoseći sve veći i veći broj kocaka, ali i različitih tekstura. Naravno, ceo zahvat je i vremenski ograničen, a od postignutog skora zavisi broj zarađenih zvezdica koje se kasnije koriste za otključavanje pećina. Da stvar bude još komplikovanija, nivoi se često sastoje od većeg broja povezanih soba između kojih ne postoji odmor niti zaustavljanje vremenske skale. Osnovna verzija igre sadrži pet lokacija od kojih svaka broji po 100 nivoa. Kad budete sakupili 999 zvezdica, možete da otključate i naročiti Survival režim gde postignute rezultate možete upoređivati s prijateljima.

Vladimir PISODOROV

 
First Strike
Card City Nights
Top Gear: Race the Stig
Royal Revolt II
Offroad Nation Pro
Another Case Solved
Out There
Caveboy Escape
Šta mislite o ovom tekstu?
Punch Quest

Platforma:
Android, iOS, Blackberry
Veličina:
18 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .appxplore .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera