TEST OF TIME<>
042014<><>

’Allo ’Allo!

Zla sudbina koja prati igre po velikim filmskim hitovima nije zaobišla ni male ekrane, pa je od popularne britanske humorističke serije ’Allo ’Allo! nastala tek prosečna platformska igra.

Igrač se nalazi u ulozi smotanog kafedžije Renea i na svakom od nivoa treba da izvrši neku od misija iz serije (sakupljanje kobasica u kojima su sakrivene slike, oslobađanje oborenih britanskih pilota...). Tokom lutanja po nivoima naletećete na dobro poznate likove, koji su zaista lepo karikirani i to je verovatno najsvetlija tačka igre. Oni vam mogu priskočiti u pomoć kako biste se rešili dosadnih nemačkih patrola, pa će ih Madam Edit rasterati pevanjem, dok će im Ivet odvlačiti pažnju nameštanjem podvezica. I sam Rene može da kratkotrajno onesvesti vojnike koji mu se nađu na putu, ali je municija, u vidu raznih predmeta koje sakupljate unaokolo, jako ograničena. Stoga je ponekad bolje jednostavno zaobići vojnike, naravno, ukoliko je to moguće. Ovde do izražaja dolazi problem s prilično traljavim kontrolama, jer da biste se popeli uz merdevine potrebno ih je pogoditi gotovo u piksel.

Postoji i kooperativni mod za dva igrača, gde drugi igrač vodi Mišel iz pokreta otpora. Međutim, ekran u stopu prati Renea pa ako Mišel „ispadne” iz ekrana morate se vratiti po nju, što dodatno kvari ionako osrednju igru. Za kraj, autorima igre možemo uputiti poštapalicu italijanskog oficira iz serije: „What a mistake-a to make-a”.

Darko MIHOKOVIĆ

 
Metal Black
Tom & Jerry: Hunting High and Low
’Allo ’Allo!
Šta mislite o ovom tekstu?
Werewolves of London
Strider
Mr. Robot and his Robot Factory

Platforma:
Amiga 500
Adresa:
goo .gl /FpyM9p
Veličina:
619 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera