TEST OF TIME<>
042014<><>

Werewolves of London

U krugu autora teksta igra je hipokoristički prozvana Drakulić, verovatno zato što glavni junak u formi vukodlaka više liči na krupnu nakazu.

Werewolves of London je igra komplikovanija od prosečnih sličnih igara na Komodoru. U njoj ste u ulozi mladića koji se noću pretvara u zver i koji se kreće ulicama Londona. Možete da nađete neke predmete, kao što je poluga za obijanje šahtova i baterijska lampa kada možete ući u podzemlje, propusnica za metro i tako dalje. Kako lutate, primetićete da pojedini građani imaju drugačije bluze i da u donjem delu ekrana treperi krst. Ubijanjem žrtve krst postaje vaš. Cilj je pokupiti sve krstove.

Preko dana ćete istraživati mesta, a noću u formi vukodlaka ubijati stanovnike u krvavom piru. Jasno je da je nezanemarljiva količina tela koja komadate bila jedna od stvari zbog koje se igra najviše i igrala. Dalje, jako interesantno je ući u podzemnu železnicu jer izgleda kao da je igra preteča open world igara u kojima možete da idete gde god poželite. Naravno, broj lokacija je ograničen, mada se stiče utisak da ih ima sasvim dovoljno.

Pored metroa, možete se peti i na krovove zgrada, što ponekad služi kao prečica, a ponekad kao bezbedno mesto na kome se čuvate od policajaca. Ako dođe u kontakt sa policajcem sa lisicama, naš lawfull good vukodlak završava zarobljen u obližnjem zatvoru. Mnogo opasnije je ako padnete sa krova, glumite provodnik na šinama ili ako vas pogodi naoružani policajac.

Ognjen POPOVIĆ

 
Metal Black
Tom & Jerry: Hunting High and Low
’Allo ’Allo!
Werewolves of London
Šta mislite o ovom tekstu?
Strider
Mr. Robot and his Robot Factory

Platforma:
C64
Adresa:
goo .gl /UT3WPO
Veličina:
38,1 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera