TEST OF TIME<>
042014<><>

Mr. Robot and his Robot Factory

Mr. Robot nije veliki hit sa Komodora. Bez obzira na to, on uvek nudi lepu dozu specifičnog šarma zbog kojeg je bio rado učitavan kada bi se našao sledeći na kaseti u igračkom danu.

Pravila su standardna za tip igara u kojima se krećete sve dok ne pređete sva polja sa tačkicama. Ovaj cilj može da bude neostvaren ako vaša, očigledno limena, oplata dođe u kontakt s vatricama koje se kreću nivoom (čak se penju uz merdevine). Drugi način za gubitak života je pad sa velike visine ili van donje ivice ekrana.

Ono što igru čini zanimljivom je izbor gradivnih blokova od kojih je nivo sastavljen. Pokretne trake, razni liftovi, magneti i slično, izgleda da su dizajnirani tako da se od njih može napraviti vrlo zanimljiva podloga za nivo. Uz to, grafički stil iako jednostavan, dopadljiv je. Tu spada način na koji eksplodiraju male bombe koje čine tlo dok se krećete preko njih, kretanje beskrajne trake koja predstavlja lift ili, pre svega, hipnotišuća animirana kockica kojom dobijate privremenu moć da uništavate vatru, praćena isto tako psihodeličnim, ali mekim, muzičkim obaveštenjem. I naravno, trampoline sa kojih Mr. Robot poskakuje.

Možda najvažniji začin za igru jeste postojanje kompletnog editora nivoa, u koji ćete ugurati brojne sate zabave praveći nivoe kojim ćete mučiti svoje drugove. Napravljen nivo je odmah spreman za igru, a može se i snimiti.

Ognjen POPOVIĆ

 
Metal Black
Tom & Jerry: Hunting High and Low
’Allo ’Allo!
Werewolves of London
Strider
Mr. Robot and his Robot Factory
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
C64
Adresa:
goo .gl /AVjItZ
Veličina:
25,2 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera