PHONE ZONE<>
042014<><>

Steps Mania Pro

Steps Mania nije novitet među programima za Android. U pitanju je još jedan alat koji bi trebalo da vam pomogne u održavanju kondicije i zdravog načina života. Ako ćemo da govorimo precizno, pred nama je ostvarenje za „brojanje” načinjenih koraka u toku dana, takozvani pedometar.

Sve ovo videli smo već hiljadu puta, a mnogi uređaji dolaze sa unapred instaliranim ostvarenjima za ovu namenu. Steps Mania se ne razlikuje puno od njih i bazirana je na prepoznatljivom principu – da bi se program koristio ne morate uključivati GPS, osetljivost prepoznavanja koraka može da se šteluje putem nekoliko vrednosti, iskustvo korišćenja može da se personalizuje upisivanjem visine, kilaže, pola i broja godina, program radi u pozadini i ne ometa normalno korišćenje telefona...

Dva stvari koje Steps Maniju izdvajaju iz grupe su statistika i neobično zabavan motivacioni sistem. Iz programa može da se dobije kompletna statistika vezana za načinjen broj koraka – po danima, a na raspolaganju je i online podrška gde možete videti kako se kotirate u odnosu na druge korisnike. Motivaciju donosi sijaset otkačenih zadataka kojima vas program „tera” da budete aktivni. Tako ćete dobiti pohvalu ako načinite 2.000 koraka između pet i sedam sati ujutru, ako „ishodate” 5 km između ponoći i pet sati ujutru i slično. Ima i krajnje otkačenih zadataka! Na primer, morate da hodate bar 100 koraka svakog sata (u periodu od 24 časa).

Vladimir PISODOROV

 
Lenovo Vibe X
Nokia Lumia 1320
Nokia Lumia 1520
Vivax TPC-78100 i TPC-101100
Lenovo Yoga Tablet 8
Asus Fonepad 7 ME175CG
Asus VivoTab Note 8
Sketch-a-Song 4 Kids
5by
Weapon Builder Pro
Disk & Storage Analyzer
Bluetooth app sender
Airdroid
Business Calendar
Let’s Create! Pottery
Screen Stream
Steps Mania Pro
Šta mislite o ovom tekstu?
Ear Spy

Platforma:
Android
Veličina:
4 MB
Cena:
2,80 USD
Adresa:
goo .gl /VWqhlK
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera