TEST RUN<>
042014<><>

YouTube Anywhere Player 2.8

Plejer za YouTube klipove

Nije svaka ekstenzija za internet pretraživač koja počinje sa YouTube namenjena korišćenju sadržaja s oficijelnog sajta popularnog video-servisa. Ljudi po automatizmu pomisle da je reč o nekakvom downloaderu, „prebacivaču” u HD format ili moćnijoj opciji za pretraživanje sadržaja. YouTube Anywhere Player je lep primer takvog slučaja jer sa popularnim servisom sarađuje posredno.

Ova ekstenzija za Firefox zamišljena je kao pomoć u slučajevima kada na posećenim stranicama postoje linkovi ka klipovima na YouTubeu. Umesto da klikom na njih otvorite servis i tako sklonite s ekrana sadržaj koji ste bistrili ili jednostavno posegnete za otvaranjem novog taba, sada dobijate mogućnost da video-klip odgledate na samoj stranici na kojoj se link nalazi.

YouTube Anywhere Player „presreće” nalog za otvaranjem videa i preusmerava ga na naročiti multimedijalni plejer koji po defaultu funkcioniše u takozvanom cinema režimu (postavlja formu preko celog ekrana). Ukoliko želite da nastavite sa listanjem stranice dovoljno je da kliknete na dugme Minimize i plejer će se „ukotviti” u gornjem desnom uglu ekrana omogućavajući vam da nastavite nesmetano da čitate sadržaj. Sekcija sa podešavanjima prepuna je opcija, a posebno nam se svidela mogućnost pretrage servisa YouTube putem kontekstnog menija sa bilo koje posećene stranice – dovoljno je samo označiti željeni tekst.

Vladimir PISODOROV

 
Driver Booster 1.2 Free, Device Doctor 2.1, DriverEasy 4.6.5.0, SlimDrivers Free 2.2, DriverMax Free Edition 7.28, Free Driver Scout
WinToolkit 1.4.34
TV 4.0
Microsoft WorldWide Telescope 5.0 RC1
FurMark 1.13.0
MCShield 3.0.4
Extreme Picture Finder 3.24.1
Photoimp 2.2
Geekbench 3.1.5
YouTube Anywhere Player 2.8
Šta mislite o ovom tekstu?
Retro Sci-fi Screensaver 1.2
Pixel City
OmniSidebar 1.3.2
FB2 Reader 0.24
ScreenTabs 0.92
PointerStick 2.33
OneTab 1.6

Potrebno:
Windows, Mozilla Firefox
Veličina:
53 KB
Cena:
add-on je besplatan
Adresa:
goo .gl /O7gMqp
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera