TEST RUN<>
042014<><>

PointerStick 2.33

Virtuelni štap

Stavite se u ulogu predavača/prezentera koji je poveo besedu o operativnom sistemu Windows, odnosno nekom programu pisanom za njega. U „performansu” koristi projektor i jedan od onih laserskih pokazivača uz čiju pomoć publici skreće pažnju na bitne elemente priče. Situacija koja je sasvim uobičajena.

Ne baš ukoliko se odlučite za portabilni program po imenu PointerStick. Ovaj besplatni alat će kvalitet prezentacije podići na sasvim novi nivo, s obzirom na to da sve karte baca na upečatljiv vizuelni aspekat. Naime, umesto da se delovi/elementi ekrana označavaju laserom ili ucrtavanjem tragova, ovde se koristi virtuelni štap! Kao nekada davno u školama kada su nastavnici na mapama pokazivali geografska mesta ili neke druge bitne stvari. Pomeranje miša dovodi do pomeranja štapa, a čak je omogućeno automatsko rotiranje i repozicioniranje u slučajevima kada na ekranu ponestane mesta za njegovu celu dužinu.

Program može da se podiže zajedno sa Windowsom, na raspolaganju je nekoliko različitih načina za (de)aktiviranje pokazivača (trostruki klik mišem, kombinacija „vrućih tastera”), baš kao i dvadesetak različitih izgleda virtuelnog štapa (od laserskog pokazivača, preko mermernog štapa, pa sve do apstraktnog neonskog oblika). Naravno, putem naročitih klizača možete da vršite korekciju gabarita štapa, a tu je i skala za setovanje transparentnosti prikaza.

Vladimir PISODOROV

 
Driver Booster 1.2 Free, Device Doctor 2.1, DriverEasy 4.6.5.0, SlimDrivers Free 2.2, DriverMax Free Edition 7.28, Free Driver Scout
WinToolkit 1.4.34
TV 4.0
Microsoft WorldWide Telescope 5.0 RC1
FurMark 1.13.0
MCShield 3.0.4
Extreme Picture Finder 3.24.1
Photoimp 2.2
Geekbench 3.1.5
YouTube Anywhere Player 2.8
Retro Sci-fi Screensaver 1.2
Pixel City
OmniSidebar 1.3.2
FB2 Reader 0.24
ScreenTabs 0.92
PointerStick 2.33
Šta mislite o ovom tekstu?
OneTab 1.6

Potrebno:
Windows
Veličina:
539 KB, 626 KB na HD-u
Cena:
Program je besplatan
Adresa:
goo .gl /gf11r
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera