TEST RUN<>
042014<><>

OneTab 1.6

Konsolidovanje tabova u jednu listu

Da li i vi spadate u one korisnike koji besomučno otvaraju tabove u browseru, ignorišući „iksić” za njihovo zatvaranje, jer će vam možda kasnije zatrebati neki podatak? Da li i vaš računar grca pod memorijskim pritiskom browsera usled takvog načina rada?

Ako za surfovanje koristite Chrome, uz primenu dodatka pod nazivom OneTab možete u potpunosti da promenite način korišćenja browsera, a da pri tom ne izgubite ništa od informacija koje ste navikli da čuvate. OneTab služi za konsolidaciju otvorenih prozora u Chromeu, u jednu HTML listu. Umesto da imate na desetine otvorenih prozora, čija navigacija je u tom slučaju potpuno nepregledna, linkovi do stranica koje ste otvorili biće generisani u jednom jedinom tabu.

Prednost ovakvog načina funkcionisanja je višestruka. Za početak, preglednost postaje neuporedivo bolja, a klik na odabrani link ponovo će otvoriti tab s ranije prikazanom stranicom. Druga prednost je takođe značajna – smanjenje broja otvorenih tabova direktno utiče i na smanjenje memorije koju Chrome „troši” u radu, što automatski znači i da će računar lakše „disati”. A u slučaju potrebe, moguće je jednim klikom vratiti sve tabove u prvobitno stanje. Takođe, veoma je jednostavna promena redosleda linkova (tabova), a dostupna je i mogućnost importovanja linkova u listu (koji kasnije mogu da se otvore kao novi tabovi), ili eksportovanje linkova iz liste za neku drugu primenu.

Branislav BUBANJA

 
Driver Booster 1.2 Free, Device Doctor 2.1, DriverEasy 4.6.5.0, SlimDrivers Free 2.2, DriverMax Free Edition 7.28, Free Driver Scout
WinToolkit 1.4.34
TV 4.0
Microsoft WorldWide Telescope 5.0 RC1
FurMark 1.13.0
MCShield 3.0.4
Extreme Picture Finder 3.24.1
Photoimp 2.2
Geekbench 3.1.5
YouTube Anywhere Player 2.8
Retro Sci-fi Screensaver 1.2
Pixel City
OmniSidebar 1.3.2
FB2 Reader 0.24
ScreenTabs 0.92
PointerStick 2.33
OneTab 1.6
Šta mislite o ovom tekstu?

Potrebno:
Windows, Google Chrome
Veličina:
156 KB, 307 KB na HD-u
Cena:
Ekstenzija je besplatna
Adresa:
www .one -tab .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera