PHONE ZONE<>
112014<><>

Skee Basketball Pro

Naizgled vrlo zanimljiva igra stiže nam iz softverske grupe Q1i Inc. U pitanju je mešavina basketa i kuglanja u kojoj igrač treba da postigne što više „koševa” hitajući loptu ka tabli sa linije slobodnih bacanja.

Loptu samo izgled povezuje sa košarkom pošto se zapravo radi o kugli za kuglanje koju prema cilju „rolate” po zemlji (čitaj: parketu). Na kraju terena se umesto jednog obruča nalazi njih čak sedam, po dva u uglovima koji nose po 100 poena i još pet u sredini koji od vrha ka dnu donose po 50, 40, 30, 20 i 10 poena kada se „overe”. Kuglu ka ciljevima šaljete swipeovanjem prsta odozdo-nagore, a na ekranu nemate nikakvu indikaciju koju ste putanju odabrali, odnosno kojim intezitetom ste „odapeli đule”. Ne možemo govoriti o nekom realnom fizičkom modelu i naprednom algoritmu za detekciju kolizije koji kuglu pri dodiru sa preprekama šalje na potrebnu stranu pošto je prevashodno u pitanju igra zabavnog karaktera.

Na raspolaganju imate osam kugli koje ispucavate u dahu i tada ostajete zabezeknuti. Igra vas obaveštava o postignutom rezultatu i šalje u glavni meni, odakle možete startovati novu partiju ili pogledati listu najboljih rezultata. Nema zadataka, nema ciljeva, nema novih nivoa, nema drugačijih pozadina – kada ispucate svih osam kugli zabavi je došao kraj. Posle nekoliko odigranih partija, igra gubi svoju draž jer unapred možete da pretpostavite kako se kugle odbijaju i kada će proći kroz „obruč”, a kada ne.

Vladimir PISODOROV

 
Skee Basketball Pro
Šta mislite o ovom tekstu?
Galaxy Trio: Brick Breaker
Shadow Fight 2
Shelter
Card Dungeon
Little Commander 2
Star Wars Commander
Entwined Challenge

Platforma:
Android
Veličina:
11 MB
Cena:
2 USD
Adresa:
goo .gl /iWnaci
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera