PHONE ZONE<>
112014<><>

Shelter

Zombike su još jednom napale i pre nego što vam se želudac okrene zbog nove pucačine u najavi – poslušajte! U pitanju je igra sa kartama, koja u sebi sadrži i obrise tower defense igara, a to je nešto što se ne sreće tako često. Na raspolaganju je preko 100 različitih karata i mogućnost buildovanja borbenog deka uz čiju pomoć ćete se uhvatiti u koštac sa trulavima.

Prvo postavljate liniju odbrane u vidu barikada. To mogu biti obična, lancem zaključana, drvena vrata, metalni ulazi sa lokotom i rezom i slično. Svaka od pomenutih karata ima određeni „štit” i health skalu koju zombiji moraju da nuluju kako bi vas napali. Preživeli koji se nalaze u misiji sa vama nose različito naoružanje i upravo su karte sa naročitim pucama te koje postavljate na igračko polje. Automatske i lovačke puške, „šuplji” meci, mogućnost reloadovanja oružja, lanci sa teškim lokotima na kraju kojima mlatite sve što se mrda i slične stvari su samo deo arsenala koji vam je na raspolaganju. Igra je potezna i tokom okršaja koriste se akcioni poeni za obavljanje radnji, a između misija na raspolaganju je mapa oblasti preko koje planirate naredne korake.

Shelter krase lepe tehničke karakteristike, pogotovo grafika koja je urađena u stripskom maniru. Muzika i zvučni efekti su mogli da budu raznovrsniji, a pogotovo smetaju isti zvuci oružja. Igra je prilično teška i nije namenjena instant uživanju pošto zahteva dosta vremena za navikavanje i učenje karata.

Vladimir PISODOROV

 
Skee Basketball Pro
Galaxy Trio: Brick Breaker
Shadow Fight 2
Shelter
Šta mislite o ovom tekstu?
Card Dungeon
Little Commander 2
Star Wars Commander
Entwined Challenge

Platforma:
Android, iOS, Windows Phone
Veličina:
47 MB
Cena:
1,93 USD
Adresa:
www .survivalistgames .co .uk /shelter
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera