NA LICU MESTA<>
112014<><>

Epson prezentacija, Beogradski Sajam, 16. okobar

Inovacije osvajaju tržište štampe

Epson je na pres konferenciji koja je održana na sajmu „Grafima” u Beogradu predstavio inovativna rešenja za produkciju slika, od amaterske fotografije do profesionalnih otisaka koji se koriste u komercijalne svrhe. U skladu sa strategijom pojačavanja prisustva na vertikalnim tržištima predstavljen je prvi štampač koji štampa direktno na majicama, model SureColor SC-F2000 koji je za posetioce sajma izložen na štandu Epsonovog partnera, firme ProSign. Kako bi konsolidovao svoju poziciju lidera u oblasti štampe fotografija i zaokružio ponudu inovativnih Ink Tank System štampača, Epson je takođe predstavio i prvi šestobojni A3+ štampač, L1800, koji nudi neprevaziđeno nisku cenu po odštampanoj fotografiji.

Renato Vinćenti, marketing menadžer za razvoj u kompaniji Epson ovim povodom je izjavio: „Naša ponuda iz Pro-Graphic segmenta danas daje veliki broj mogućnosti. Epson ulaže zaista mnogo kako bi izašao u susret potrebama tržišta, osluškujući potrebe korisnika i istovremeno čuvajući reputaciju kada su u pitanju kvalitet, pouzdanost, jednostavnost korišćenja, ekološka prihvatljivost i niski, pa čak i najniži operativni troškovi, ako govorimo o Ink Tank System rešenjima. Svaki od ovih parametara je jasno konsolidovan u svakom od segmenata, od štampe komercijalnih fotografija pomoću, recimo, mini laboratorije, preko štampe reklamnih materijala i CAD grafike do industrijske štampe nalepnica i štampe na tekstilu. Epson će nastaviti da nudi najmodernije proizvode kako bi odgovorio na sve buduće potrebe koje drugačiji načini štampe zahtevaju.”

Kako digitalna štampa na tekstilu u svakom pogledu prevazilazi tradicionalne metode, ne samo po pitanju kvaliteta, uštede i ekološke prihvatljivosti, već i po pitanju slobode dizajnera da budu kreativni sa detaljima i bojama, Epson želi da zameni postojeće tehnologije kompletnim rešenjima koja će odgovoriti na sve potrebe ovog segmenta tržišta.

Kvalitetna i pouzdana digitalna štampa na tekstilu započeta je 2003. kada je italijanska kompanija Robustelli predstavila štampač Monna Lisa koji je koristio Epsonove glave štampača, mastila i tehnologiju štampe. Nakon ovog uspešnog poduhvata, Epson je nastavio da inovira u sopstvenim postrojenjima i ponudio kompletna rešenja koja štampaju direktno na tekstilu i odeći.

Kao poslednja inovacija u štampi direktno na odeći izdvaja se model SureColor SC-F2000 čiji je rad demonstriran na samoj konferenciji za medije. SureColor SC-F2000 nudi kvalitetnu i brzu štampu na majicama uz fleksibilnost koja dizajnerima daje potpunu slobodu da izraze svoju kreativnost. Dugogodišnje znanje i iskustvo iz oblasti štampe rezultiralo je ovim ekološki prihvatljivim štampačem koji briljira u preformansama i nudi niske troškove održavanja.

Posetioci sajma Grafima, pored modela SureColor SC-F2000, na štandu ProSign-a mogu pogledati fenomenalni štampač za tekstil SureColor SC-F6000, kao i 64-inčni štampač za reklamne materijale SureColor SC-S30610 koji se već pokazao i dokazao u praksi.

S.K.

 
 TRŽIŠTE
Podela kompanije HP

 PRIMENA
Računari poslednje tri decenije (2)

 NA LICU MESTA
Microsoft Sinergija 14, hotel Crowne Plaza, Beograd, 20-23. oktobar
SBB prezentacija, Telepark Testing Room, 23. oktobar
Najava; JobFair 14, Zgrada tehničkih faluteta, 3-4. novembar
Konferencija Intel Technology Days 2014, hotel Falkensteiner, 15. oktobar
Najava: Četvrti Hackathon, Prostorije Nordeusa, 13. decembar
Epson prezentacija, Beogradski Sajam, 16. okobar
Šta mislite o ovom tekstu?
Dodela IT Awards 2014, studio emisije Polarotor, 21. oktobar

 KOMPJUTERI I FILM
Penguins of Madagascar
Interstellar
Filmovi, ukratko

 DOMAĆA SCENA
Predstavljamo: Saga

 SERVIS
Povećanje Wi-Fi dometa

 VREMENSKA MAŠINA
Ravni ekrani i srušeni mostovi

 PRST NA ČELO
Kloniranje proseka

 GOST KOLUMNISTA
Vladimir PRELOVAC
Vladimir PISODOROV
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera