PHONE ZONE<>
112014<><>

Nokia HERE Maps

Ideja je sledeća – sa Google Playa potpuno besplatno preuzimate navigacionu aplikaciju, a potom i sve mape za područja koje su vam potrebne. Kada ste oko svog offline bunjišta okupili sve što vam treba, možete da počnete da koristite izuzetne Nokia mape, turn-by-turn navigaciju, snimke terena sa satelita, informacije o gužvama u saobraćaju, pa čak i informacije kako do odredišta stići javnim prevozom! A šta je sa praksom?

Konverzija programa sa Windows Phone platforme na Android ide neuobičajeno sporo, tako da je u momentu pisanju ovog prikaza bila aktivna tek prva Beta verzija. Program je inicijalno bio dostupan isključivo sa Samsungove online prodavnice i to za modele uređaja iz Galaxy klase, pre neki dan je puštena verzija i za druge telefone.

Aplikacija podacima može da se „hrani” putem Wi-Fija ili mobilnog interneta, a možete joj u potpunosti zabraniti komunikaciju sa spoljašnjim svetom kada vam trebaju mape uskladištene u internoj memoriji ili na eksternoj memorijskoj kartici (naravno i uključen GPS modul). Mape mogu da se preuzimaju „na gomili” – po kontinentima, ili pojedinačno za one države koje vas zanimaju. Srbija je na listi podržanih, ali nas kvalitet mapa inicijalno uopšte nije oduševio. Ne postoji mogućnost podešavanja adresa po kućnim brojevima, jednosmerne ulice često se u potpunosti ignorišu ili su pogrešno unete, a ni od 3D prikaza građevina nema ništa. Takođe, ne postoji mogućnost preuzimanja glasovne navigacije na našem jeziku.

Vladimir PISODOROV

 
Runbo X5, X6 i Q5
Samsung Galaxy Note 4
LG G3 S
LG G Pad 10.1
Samsung Galaxy Alpha
Apple iPhone 6 i 6 Plus
DOF Calculator
iRig Recorder
Framelapse
Nokia HERE Maps
Šta mislite o ovom tekstu?
Notific
Wallet
Logo Designer, Creator...

Platforma:
Android
Veličina:
36,82 MB
Cena:
Besplatno
Adresa:
goo .gl /MNXyAx
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera