PHONE ZONE<>
112014<><>

Wallet

Ako se pitate na šta vam sve to odlazi mukom zarađeni novac, možda je vreme da počnete da vodite statistiku troškova, u čemu vam može pomoći Wallet.

Dostupan uvek i svuda, ovaj virtuelni buđelar spreman je da primi informacije o vašim prihodima i rashodima čak i sa home ekrana, preko naročitog vidžeta. Pri tome, u svakom momentu su vam dostupni podaci o trenutnom stanju računa, ukupnim mesečnim troškovima, te prilivima koje ste ostvarili. Program rashode uredno sortira po oblastima koje možete i sami da definišete, a pravi razliku i između plaćanja gotovim novcem i platnim karticama. Na ekranu daje grafikon promene stanja na računu za prethodnih 30 dana, te lepim ikonicama obeležava poslednjih 10 registrovanih troškova. Zanimljivo je da korisnik prilikom kreiranja oblasti na raspolaganje dobija i podešavanje ikonica, odnosno boje kojima će one biti označene. Ostavljena je čak i mogućnost fotkanja računa iz prodavnice koji možete da priložite uz svaki unos.

Wallet ima posebne oblasti koje obrađuju dugove, garancije za kupljene uređaje, a tu je i mogućnost izrade šoping lista. Izračunava se i prosečna potrošnja po danima, količina prenetog novca iz meseca u mesec, na raspolaganju su torta dijagrami koji pokazuju na šta najviše trošite novac i još mnogo toga. Verujemo da je ovo najkompletniji virtuelni buđelar za Android koji je, i pored mnoštva opcija, veoma lak za korišćenje.

Vladimir PISODOROV

 
Runbo X5, X6 i Q5
Samsung Galaxy Note 4
LG G3 S
LG G Pad 10.1
Samsung Galaxy Alpha
Apple iPhone 6 i 6 Plus
DOF Calculator
iRig Recorder
Framelapse
Nokia HERE Maps
Notific
Wallet
Šta mislite o ovom tekstu?
Logo Designer, Creator...

Platforma:
Android
Veličina:
5,2 MB
Cena:
Besplatno
Adresa:
www .walletapp .net
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera