PHONE ZONE<>
112014<><>

Logo Designer, Creator...

Da biste kreirali logo koji ima smisla, nije potrebno da ste samo grafički nadareni, već treba da umete da napravite i ispričate priču kroz jednu sliku, a to ne ume svako. Zato kreiranje logoa nije tri klika u Photoshopu i to se ne radi za džabe. Iz tog razloga, oni koji to ne shvataju, mogu da instaliraju programe za kreiranje logoa, pa da odrade taj ozbiljan posao sami, odnosno, da se uvere u to koliko je ovaj posao zeznut. Po pokretanju ovog programa dugog imena (iz praktičnih razloga, zovimo ga LDCM), dočekaće nas nesrećno dizajniran interfejs u niskoj rezoluciji.

Program se zasniva na ubacivanju objekata (tekst, slika iz galerije, predefinisani clipart...) na radnu površinu, njihovo pomeranje i menjanje osobina (veličina, stil, boja...). Čak i da nije bagova koji nastaju zbog različitih rezolucija (neki tasteri se nalaze van radnog ekrana i nazire im se samo vrh), program je obično đubre, blago rečeno.

Na primer, ako odredite boju pozadine pomeranjem prsta po kolornom spektru, a zatim shvatite da niste zadovoljni nijansom i da je potrebno saaaaamo malo da zatamnite izabranu boju, ulaskom u izbor boje primetićete da se kursor selekcije ponovo nalazi na default „nultom” položaju, što znači da od tweakovanja nijanse nema ništa. Kako ne bismo dalje trošili papir, program je beskoristan, te nemojte trošiti vreme na njega.

Ivan ČABRILO

 
Runbo X5, X6 i Q5
Samsung Galaxy Note 4
LG G3 S
LG G Pad 10.1
Samsung Galaxy Alpha
Apple iPhone 6 i 6 Plus
DOF Calculator
iRig Recorder
Framelapse
Nokia HERE Maps
Notific
Wallet
Logo Designer, Creator...
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android
Veličina:
5,7 MB
Cena:
0,96 USD
Adresa:
play .google .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera