TEST PLAY<>
122014<><>

Skylanders: Trap Team

Mamipara za bate i seke – Skylanders je i ove godine dobila svoje novo ruho. U Activisionu jednostavno nisu želeli da stvari prepuste slučaju, pa su i za tekuću sezonu smislili način kako roditeljima da zavuku ruku duboko u džep. Na svu sreću, baš kao i prethodnih godina, novi Skylandersi su vascelo zanimljivi, prepuni friškog sadržaja, ali i nekoliko uzbudljivih iznenađenja...

Klasična 3D platformska igra u kojoj rasturate sve što vam dođe u vidokrug!

Staro predanje kaže da je Skylands nekada davno bio pod pravim terorom živuljki koje sebe nazivaju Doom Riders. Oni su terorisali čitavo okruženje sve dok im na put nije stala grupica super-utreniranih Skylandersa koja je koristila naročito, kristalno oružje. Godinama kasnije, Lord Kaos je uspeo da sruši energetsku barijeru ozloglašenog zatvora Cloudcracker i najstrašniji zlikovci koje je Skylands ikada video ponovo su na slobodi. Naravno, na vama je da se sa njima razračunate, ali ne na način na koji to mislite.

Mehanika igranja gotovo je identična, što znači da se u zavisnosti od figurica koje posedujete otvaraju naročiti delovi nivoa. Likovi su podeljeni po pripadnosti elementima (Tech, Water, Life, Magic, Fire, Earth...) i ako želite da u igri uživate u potpunosti moraćete da izdvojite novac za kupovinu dodatnih figurica. Trap Team je klasična 3D platformska igra u kojoj rasturate sve što vam dođe u vidokrug, skupljate dragocenosti i nadograđujete karakteristike vođenih likova kupovinom poboljšanja. Zvuči kao poznata teritorija? Samo donekle!

Trap Team donosi igračima novi, veći portal (postolje je providno, dok okvir može da menja boje), koji je u isto vreme i zatvor u koji smeštate pobeđene neprijatelje. Da biste ih utamničili nije dovoljno da ih porazite na bojnom polju, već i da u naročiti slot postavite magično, kristalno oružje (zamku) koja pripada istoj klasi elemenata kao pobeđeni suparnik. Ukoliko oružje ne posedujete, neprijatelje nećete moći da strpate u zatvor. Ovo je bitno zbog toga što Trap Team donosi mogućnost igranja sa pobeđenim neprijateljima, odnosno brzo switchovanje između vođenog Skylandersa i zatvorenog neprijatelja. Neprijatelje možete vezivati za pomenuto elementalno oružje i tako ih načiniti dostupnim svaki put kada neko od oružja gurnete u pomenuti slot (čitaj: ključaonicu). Zanimljivo je da portal ima ugrađen zvučnik sa kojeg se čuju jadikovanja i komentari sređenih neprijatelja. Dalje, pored toga što je pristup naročitim delovima nivoa ograničen na likove određene klase, sada postoje i mini-igre u vezi sa tačno određenim pobeđenim neprijateljima. Takođe, iz matične baze možete da pristupite specijalnim izazovima Lorda Kaosa čije uspešno savladavanje donosi nagradu u vidu novca, ali i preko potrebnih iskustvenih poena.

Skylanders: Trap Team ne donosi puno toga novog na polju tehničkih karakteristika, a najviše smeta što ne možete uticati na položaj kamere koja prati kretanje glavnog lika. Novi portal i mogućnost switchovanja likova su lepe novine i obradovaće sve ljubitelje serijala.

Vladimir PISODOROV

 
Call of Duty: Advanced Warfare
Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth
Far Cry 4
Football Manager 2015
Lords of the Fallen
Assassin’s Creed Unity
The Binding of Isaac: Rebirth
Jagged Alliance: Flashback
Falling Skies: The Game
Duck Dynasty
Skylanders: Trap Team
Šta mislite o ovom tekstu?
The Legend of Korra
Pro Evolution Soccer 2015
World of Warcraft: Warlords of Draenor
Dreamfall Chapters: The Longest Journey – Book One: Reborn
Buzz Aldrin’s Space Program Manager
Majestic Nights: Chapter 1 – Covert Genesis
A Bird Story
Flockers
A Golden Wake
LEGO Batman 3:Beyond Gotham
This War of Mine
Gabriel Knight: Sins of the Fathers - 20th Anniversary Edition
Valkyria Chronicles

Platforma:
PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PlayStation 4, Xbox One, Wii U
Veličina:
1 BRD
Adresa:
www .skylanders .com
Kontakt:
ComputerLand

82
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera