PHONE ZONE<>
122014<><>

Bonza Word Puzzle

Ukratko rečeno, Bonza Word Puzzle je igra za ljubitelje ukrštenica. Zasnovana je na veoma prostoj ideji, ali verovatno upravo zbog te jednostavnosti, neverovatno je simpatična i zarazna.

Osnovna ideja je da se od razbacanih slova stvaraju unapred određene reči. One su uvek vezane za jednu temu nagoveštenu u naslovu puzzlea, a na igraču je da jednostavnim prevlačenjem pravougaonika sa slovima poveže slova i delove reči u celine. Ukoliko tačno povežete slova, pravougaonici će se povezati, u suprotnom između njih ostaje vidljiv razmak. I to je bukvalno sve. Zagonetke nisu preterano teške, ali su taman dovoljno zahtevne da vam održe pažnju, a upravo zahvaljujući jednostavnosti, uhvatićete sebe kako razmišljate: „samo još jedna, samo još jedna...”

Budući da Bonza ipak postaje sve teži i izazovniji, ukoliko se ikad zaglavite, igra nudi i sistem hintova u zamenu za novčiće koje dobijate svakom rešenom zagonetkom. To će vam biti posebno korisno u nekoliko prilika gde samo ime zagonetke ne govori dovoljno pa bukvalno ne znate ni odakle da počnete.

U besplatan sadržaj igre spadaju tri grupe puzzleova i jedan dnevni puzzle, dok je za bilo šta više potrebno platiti. Naravno, ovaj tip igara nije za svakoga, ali onima koji vole naslove koji uključuju slaganje novih reči, ukrštenice i slagalice, Bonza će zasigurno biti veoma, veoma zarazna.

Jovana KUZMANOVIĆ

 
Sid Meier’s Civilization Revolution 2
The Bot Squad: Puzzle Battles
Angry Birds Transformers
World of Tanks Blitz
Star Wars: Galactic Defense
Bonza Word Puzzle
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
28 MB
Cena:
besplatno (osnovna verzija)
Izvor:
Google play, iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera