PHONE ZONE<>
122014<><>

HTC Zoe

Foto aplikacija HTC Zoe dugo je bila ekskluzivna za HTC uređaje, ali je od nedavno možete koristi na bilo kom Android 4.4 aparatu.

HTC Zoe je poseban režim snimanja unutar vašeg aparata. On snima 3,6 sekundi HD video zapisa i dvadeset fotografija, a zatim pravi šest fotki u sekundi. Zoe vam zbog ovoga pruža bolje „hvatanje” trenutka od bilo koje druge pojedinačne fotografije koju možete napraviti. Vaše fotke i video zapise možete da prikažete na jedinstven način, tj. da od njih napravite kratak film i tako unesete život i lepo sećanje u vašu galeriju! Zoe automatski kreira odlične akcije, prelaze, efekte i muziku u novom videu. Ovi video fajlovi mogu biti remiksovani, mogu im se promeniti teme, a naravno možete ih podeliti na društvenim mrežama, mejlovima i na raznim drugim mestima. Zoe filmovi mogu da se eksportuju u MP4 formatu do 40 MB pa ih možete okačiti na Jutjub ili na „Zoe sharing centar” stvarajući link koji traje 30 dana i koji takođe može da se šeruje.

Ako volite da putujete, Zoe će sigurno pronaći mesto u vašem telefonu. Moći ćete da zabeležite idealne trenutke vašeg odmora i uživanja kojih ćete se rado sećati. Miks vaših fotografija pretvorite u video tako što ćete definisati datum nakon čega ćete dobiti kratak pregled vaše bliže ili dalje prošlosti.

Sličnih aplikacija ima dosta i, iskreno, ne razlikuju se puno, ali nama se ova svidela i drago nam je što je HTC rešio da svoju ideju podeli sa svim korisnicima Android platforme.

Alessandro TOSCANO

 
Sony Xperia E3
LG L Fino
Sony Xperia Z3
Asus Fonepad 7 FE375 (K019)
Nextbook 8 i Premium 8HD
Nokia Lumia 730 Dual SIM i Lumia 830
Microsoft Office Mobile
HTC Zoe
Šta mislite o ovom tekstu?
OCR Instantly
PhotoMath
Tap Path
Runtastic Squats PRO

Platforma:
Android
Veličina:
zavisi od uređaja
Cena:
besplatno
Adresa:
www .zoe .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera