PHONE ZONE<>
122014<><>

Tap Path

Svi mi često nešto šerujemo na razne društvene mreže, preko Bluetootha, emaila ili nekih drugih aplikacija, a sada to možemo još više olakšati i brže učiniti pomoću aplikacije Tap Path.

Tap Path je veoma jednostavan program koji vam omogućava da prilagodite tapkanje po ekranu željenim aplikacijama. Tapnite jednom, dva ili tri puta kako biste otvorili unapred izabranu aplikaciju. Na primer, možete podesiti da jednim tapom na ekran otvorite vaš browser, sa dva da nešto podelite na Fejsbuk i da sa tri šerujete na Instagram. Opcije za specifične akcije možete da podesite tako da odgovaraju vašim potrebama, tako da klasična opcija šerovanja može biti aktivna, a neke druge aplikacije pokrenute tapkanjem. Možete podesiti osetljivost ekrana po vašoj želji, da tapnete brzo ili sporo kako biste izdali komandu. Što je vrednost veća znači da je ekran manje osetljiv, a što je vrednost manja potrebno je brže tapnuti na ekran. Naravno, biće vam lakše ako je vrednost veća, ali to opet zavisi od svakog korisnika posebno i naravno uređaja. Jedini preduslov da bi Tap Path radio ispravno jeste da mora da bude postavljen kao podrazumevani pretraživač.

Trenutno je aplikacija u prvoj verziji i radi prilično dobro, mada se ponekad desi da ima problem sa trostrukim tapkanjem, ali mislimo da je to samo do podešavanja i prilagođavanja korisnika na aplikaciju.

Alessandro TOSCANO

 
Sony Xperia E3
LG L Fino
Sony Xperia Z3
Asus Fonepad 7 FE375 (K019)
Nextbook 8 i Premium 8HD
Nokia Lumia 730 Dual SIM i Lumia 830
Microsoft Office Mobile
HTC Zoe
OCR Instantly
PhotoMath
Tap Path
Šta mislite o ovom tekstu?
Runtastic Squats PRO

Platforma:
Android
Veličina:
438 KB
Cena:
0,92 USD
Adresa:
www .digitalashes .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera