PHONE ZONE<>
012015<><>

RGB Express

Nalazite se u ulozi vlasnika farbare koji svojim kupcima naručenu boju isporučuje na kućnu adresu. Za to koristi kamiončiće čijim vozačima daje jasno ucrtane rute do destinacija sa kojih nije moguće skrenuti. Osim što dostavljaju robu kupcu, vozači kamiona usput moraju da obave i po nekoliko zaustavljanja kako bi pokupili kantice sa bojom.

Crveni kamioni mogu da prenose crvenu boju, plavi plavu, a zeleni zelenu. Tu je i beli kamion u koji možete da utovarite kante sa bilo kojom bojom. Putanju kretanja kamiona ucrtavate prelazeći prstom preko ekrana, prateći prostiranje gradskog kolovoza. Osnovna stvar o kojoj morate voditi računa je da se ulica može iskoristiti samo jednom i da put neće „primiti” kamione druge boje, pa čak ni iste ako je već jednom tuda prošao. Nivoi nemaju vremensko ograničenje i do mile volje možete da planirate putanje, upisujete ih i brišete, sve dok ne potrefite dobitnu kombinaciju. Olakšavajuću okolnost predstavlja podatak da se putanje kamiona mogu ukrštati, ali da tada valja pripaziti da ne dođe do sudara.

Prvih tridesetak nivoa (ukupno ih je 200) je jednostavno i služi za uvežbavanje taktike, a onda se stvari znatno komplikuju. Pojavljuju se prepreke, pokretni mostovi, tasteri koje je potrebno pregaziti kako bi se aktivirale rampe i slično. Računa morate da vodite i o tajmingu, a tri besplatna hinta koja vam igra pruža su više nego nedovoljni za celu igru.

Vladimir PISODOROV

 
Twisty Hollow
Super Secret Service
Fight for Middle Earth
Scrolls
RGB Express
Šta mislite o ovom tekstu?
Run Sackboy! Run!
The Sleeping Prince
Escape the Ghost Town
Bitcoin Billionaire
Flyhunter Origins

Platforma:
Android
Veličina:
26 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
goo .gl /Gs7lHJ
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera