TEST OF TIME<>
012015<><>

Snow Bros.

Ova igra koju je 1990. godine potpisao malo poznati Toaplan, neodoljivo podseća na čuveni Bubble Bobble. Akcija se odvija na statičnom ekranu koji je „ispresecan” platformama, tu su i neprijatelji kojih se morate rešiti ako želite dalje, a u borbu možete da uđete sa saborcem i tako sebi olakšate posao.

Glavni junaci su dečkonje po imenu Nik i Tom koji izgledaju kao nekakvi potomci Sneška Belića. Valjda i zbog toga prema neprijateljima ne izbacuju balončiće nego ih zasipaju grudvama od snega. Da biste zloće uklonili sa ekrana potrebno je izgađati ih grudvama, sve dok i sami ne postanu jedna velika grudva, kada im treba prići i odrolati ih van ekrana. Igra ukupno ima 50 nivoa, s tim da vas na svakih 10 nivoa očekuje borba sa šefom oblasti. Tada je neprijatelje koje glavonja spawnuje potrebno uvaljati u sneg i gurnuti ih ka njemu kako bi mu se oduzela energija.

Snow Bros. krasi nešto sporije izvođenje od pomenutog Bubble Bobblea, tačnije Nik i Tom su znatno tromiji od hrabrih dinosauruščića. Zbog toga im je na raspolaganju četiri vrste pomoći. Kada popiju crvenu tekućinu boostuje im se brzina, plavi sokić će proizvesti krupnije grudve, žuti napitak omogućava dalje bacanje grudvi, dok zelena tečnost naduvava igrača, koji dok lebdi može da uništava neprijatelje. Igra dobija nastavak 1994. godine – Snow Bros. 2 (www.romnation.net/srv/roms/57785, 1,73 MB) u kojem je pored boljih tehničkih karakteristika novost i mogućnost biranja likova kojima ćete upravljati.

Vladimir PISODOROV

 
Spelunker
Dark Seed 1 i 2
Galactic Games
Snow Bros.
Šta mislite o ovom tekstu?
Sorcery

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
www .romnation .net /srv /roms /57786
Veličina:
2,8 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera