TEST OF TIME<>
012015<><>

Sorcery

Virgin je ime koje je dugo bilo prisutno na igračkoj sceni. U njihovoj staroj igri Sorcery, vi ste čarobnjak koji podseća na Orka iz Hi-Mena (sličnog su godišta). Na uvodnom ekranu iznenadiće vas brza i mračna muzika. Tok igre je brzog tempa, mada je lišen muzike. Naš junak nervozno leprša, vijori mu se kaput i sav se trese poput nekog sitnog sisara sa ogromnim brojem otkucaja srca u minuti. Najbrži ste objekat na ekranu, iako ima i protivnika koje krasi brzina kretanja slična vašoj. Sve vreme vas sila gravitacije vuče ka dnu ekrana, što je posebno opasno pri prelasku sa ekrana kroz vrata postavljena tik iznad vode. Prolazak kroz vrata traje dosta dugo, sa sve karakterističnim zvukom njihovog otvaranja i zatvaranja.

Igra ima relativno mali broj ekrana i predmeta, kao i kratak vremenski rok za koji je morate preći. Problem je što neki predmeti imaju više funkcija i upotreba, pa je ključ igre otkriti na kojim mestima ih je najbolje iskoristiti. Ovo važi pod uslovom da ste iskusan gejmer koji nema problema da pilotira džojstikom. Na primer, mačem možete ubiti duha koji vas juri, ali i ukrasti blago koje se nalazi na poljani. Duha možete ubiti i drugim predmetom, pa je možda bolje mač iskoristiti u ostale svrhe. Iako se igra može brzo završiti, nama to još uvek nije pošlo za rukom. Na sreću, nije potrebno mnogo vremena da sve radnje ponovite u novoj partiji.

Ognjen POPOVIĆ

 
Spelunker
Dark Seed 1 i 2
Galactic Games
Snow Bros.
Sorcery
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
C64
Adresa:
www .c64 .com /games /1385
Veličina:
22 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera