PHONE ZONE<>
012015<><>

Night Camera+

Sočiva koja se ugrađuju u mobilne telefone inferiorna su u odnosu na ona u klasičnim digitalnim fotoaparatima. I dok se za fotke napravljene danju i može reći da zadovoljavaju kvalitetom, one „uhvaćene” noću su jedino za kantu za otpatke. Prva negativna stvar je zamućenje, onda ide granulacija i na kraju veoma mali broj detalja. Ukoliko želite da izbegnete ovakve manifestacije, ili ih barem svedete na minimalnu meru, moraćete da pribegnete softverskim trikovima...

Umesto da fotografije obrađujete u Photoshopu ili nekom drugom alatu za manipulaciju grafičkim sadržajem, Night Camera+ nudi procesiranje podataka „u letu”. Za to je zadužen naročiti algoritam osmišljen tako da najbolje rezultate postiže u uslovima slabe i nikakve osvetljenosti. Ako koristite program u High-Res režimu, mobilni uređaj pretvoriće se u nekakav skener prethodne generacije, jer će scenu koju ste „nanišanili” obrađivati iz čak osam prolaza. Za to vreme morate mirno držati telefon/tablet, pošto će program pokušati za to vreme da izvuče što više korisnih podataka iz okruženja.

Ceo postupak se obavlja bez pomoći blica, a rezultati na izlazu su u pojedinim slučajevima gotovo nerealni. Korisnik na raspolaganju ima i mogućnost podešavanja nivoa redukcije blura i granulacije, može da uključi i blic ako želi, podržan je geo-tagging, baš kao i izbor različitih radnih rezolucija. Ukoliko ne možete da čekate da program procesira okoliš, tu je i Hi-Speed režim koji je mnogostruko brži (daje gotovo instant rezultate), ali na uštrb kvaliteta.

Vladimir PISODOROV

 
HTC Desire Eye
Cat S50
HP Slate 7 VoiceTab Ultra
Philips PI3210GB1/58 i PI4010GB1/58
LG L Bello D331
Asus Memo Pad 8 ME581CL
Android 5.0 (Lollipop)
Next Lock Screen
IMAGinE Measures Free
Textra SMS
AutoMath Photo Calculator
Night Camera+
Šta mislite o ovom tekstu?
iMuscle 2
Tabla
Offtime

Platforma:
Android
Veličina:
3,2 MB
Cena:
1 USD
Izvor:
Google play
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera