PHONE ZONE<>
022015<><>

Rival Stars Basketball

Igra Rival Stars Basketball nije simulacija košarke kakvu ste očekivali. Zapravo, uopšte i nije u pitanju simulacija, već igra sa kartama koja u miks dodaje akcione elemente. Igrač prikuplja karte košarkaša koji se međusobno razlikuju po poziciji na kojoj igraju, te afinitetima za igranje u odbrani i napadu. Moguća je kupovina/prodaja igrača i nadogradnja njihovih sposobnosti. Za ovo drugo koristi se zavređeni novac, ali i karte igrača koji vam ne trebaju jer se oni koriste kao „donori” sposobnosti za izabranog, glavnog, igrača.

Tim vodite kroz (nezavršenu) kampanju koja trenutno ima samo jednu oblast na kojoj se nalazi 11 različitih lokacija (44 utakmice ukupno). Nakon što preslišate AI vođene timove, možete da se bacite na igranje online turnira protiv živih igrača. Da bi vaš tim igrao mečeve uopšte ne morate da budete na internetu, pošto će naročita programska rutina preuzeti na sebe „menadžerisanje” ekipe za vreme utakmica (nešto slično "drajvatarima" iz Forze 5). Naravno, ukoliko ste izazivač, stvari su drugačije i vaše prisustvo je obavezno.

Utakmice su kratke i neverovatno zanimljive. Protivnici jedan drugom zatrpavaju koš i to je deo na koji aktivno ne možete da utičete (sem boostovanja performansi pre meča). Na scenu uskačete kod „jedan na jedan” obračuna igrača kada je potrebno odabrati kartu koja će se suprotstaviti protivniku ili ručno odigrati akcionu scenu.

Vladimir PISODOROV

 
SimCity BuildIt
Battle of Heroes
Gunbrick
Looney Tunes Dash!
Rival Stars Basketball
Šta mislite o ovom tekstu?
Punch Boxing 3D
Duet
Hill Climb Racing
Redhed Redemption
Bear Winter

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
89 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
goo .gl /4AVxQ9
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera