PHONE ZONE<>
022015<><>

Bear Winter

Otišli ste u divljinu, hladno vam je i napadaju vas medvedi. To je ukratko sažeta radnja ove neobične survival igre. A igra je neobična pre svega jer je u pitanju puzzle.

Cilj je povezivati po tri simbola u donjem delu mreže polja. Kad povežete tri medveda, ubili ste ih; kad povežete tri vatrice, grejete se. Ukoliko povežete dva simbola, gubite „zagrejanost”, a ako su to dva medveda, gubite i zdravlje. Život oporavljate kad spojite tri žirića, a dovoljan broj strelica omogućava vam i da pobijete medvede na tabli. I to je sve – veoma jednostavno, a osmišljeno s idejom da bude zarazno. Međutim, ta ideja nije baš uspešno sprovedena u delo.

Kao prvo, igra je roguelike, tačnije, ukoliko vas pojedu medvedi ili se smrznete, vraćate se pravo na prvi nivo. To eventualno možete preduprediti novčićima koje skupljate nakon uspešno završenih nivoa (dana) ili kupujete. Naravno, kroz igru ih ne dobijate ni izbliza dovoljno, tako da ste upućeni na kupovinu ili igranje svega iznova. Neki ljudi to vole i smatraju posebnim izazovom, međutim, ovde postoji još i dodatni problem jer igra ume da bude izuzetno luck-based. Iako je rešavanje nivoa zasnovano na logici i umeću kombinatorike, nekad će vam jednostavno padati takve kombinacije da nema ni najmanje šanse da sklopite, na primer, vatrice na vreme i da se ne smrznete. Mislim da ne moram ni da napominjem koliko frustrirajuće može da bude ukoliko vas takva loša serija zadesi posle sat i više igranja i vrati na početak.

Jovana KUZMANOVIĆ

 
SimCity BuildIt
Battle of Heroes
Gunbrick
Looney Tunes Dash!
Rival Stars Basketball
Punch Boxing 3D
Duet
Hill Climb Racing
Redhed Redemption
Bear Winter
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
27 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .nevercenter .com /bearwinter
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera