PHONE ZONE<>
022015<><>

SMS poruke i čestitke

Ponestalo vam je inspiracije i ideja, a baš sad morate da pošaljete čestitku, ljubavnu poruku ili neku vickastu dosetku? Iako je stvar daleko od bezazlene (verujte nam na reč), SMS poruke i čestitke stižu da „ispeglaju” stvar.

U pitanju je poluautomatizovani servis za slanje tematskih SMS-ova. Na raspolaganju je osam oblasti – Rođendanske, Ljubavne, Novogodišnje, Badnje veče, Božićne, Uskršnje, Slavske i Šaljive, tj. preko 1000 različitih poruka. Nakon što odaberete jednu od njih, pojaviće se spisak dostupnih poruka i sada treba samo dobro prelistati sve, uneti kontakte iz imenika i poruke su otišle. Bukvalno u četiri koraka.

Ono što nam se nije svidelo je što ne postoji nikakav sistem za pretragu poruka (obična Search rutina bi dobro došla), pa čak ni mogućnost da poruke ubacujete u posebnu (omiljenu) grupu. Tu gubite vreme i nepotrebno iščitavate gomilu poruka iznova i iznova. Druga stvar je pravopisne prirode i mada se može ispraviti opet zahteva dodatno vreme. Negde su u pitanju spojene reči, negde progutana slova, a ima i slučajeva toplo-hladno upotrebe domaćih slova sa „kukicama”. I tu bi bilo lepo da vidimo neki sistem za ispravljanje poruka, odnosno snimanje onih koje ste sami upisali.

Ukoliko vam trebaju tipske poruke kojima ćete grupi ljudi čestitati slavu ili Novu godinu, aplikacija SMS poruke i čestitke može da bude od pomoći. Za intimnu prepisku i nije baš preporučljiv, osim ako se „sa one strane žice” ne nalazi neko ko više ceni nameru od sadržaja.

Vladimir PISODOROV

 
OnePlus One
Samsung Galaxy A3 i A5
Asus MeMO Pad 7 ME572c i Fonepad 8 FE380
ZTE Blade V2
Prestigio Multiphone 8500 Duo
Microsoft Lumia 535
Touchless Notifications
Anti Spy Mobile Pro
WifiKill
Photo Tools
Fuelio Pro
Unclouded
Gay Hendricks Self-Esteem
SMS poruke i čestitke
Šta mislite o ovom tekstu?
Talking Caller ID
Fitness Point Pro

Platforma:
Android
Veličina:
700 KB
Cena:
besplatno
Adresa:
goo .gl /v5YOKw
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera