PHONE ZONE<>
022015<><>

Fitness Point Pro

Ukoliko i dalje tražite program za beleženje napretka koji ostvarujete u teretani, a iMuscle vam je suviše zamršen i glomazan, mislimo da imamo rešenje. Fitness Point Pro nudi pregršt informacija o vežbama, baš kao i alatke koje će pomoći da ostvareni napredak lakše vizuelizujete.

Program će vam na početku „uzeti” podatke, ali ne samo standardne vrednosti za visinu i težinu, već i obim struka, bicepsa, listova, grudi... i sve to lepo uskladištiti. Nove podatke možete uneti bilo kad, nakon čega će napredak biti predstavljen tekstom i grafikonima. Vežbi ima na stotine i podeljene su u osam velikih grupa (leđa, ruke, ramena, noge...), a posebna pažnja posvećena je kardio vežbama i vežbama istezanja. Lepa novina! Vežbe možete da organizujete u treninge, da im dajete naročita imena i vezujete za dane u nedelji, kao i da upisujete postignuća. Koliko ste ponavljanja uradili, koliko serija, s kojom težinom i slično.

Baš kao i iMuscle, Fitness Point Pro svaku vežbu predstavlja animacijom, odnosno prikazom grupe mišića koja se „napada” u konkretnom slučaju. Naravno, tu je i tekstualno objašnjenje kako se vežba pravilno radi i na čega treba obratiti pažnju. Ceo pristup nam se svideo jer je jednostavan i predviđen za korišćenje na licu mesta – u teretani. Interfejs ponekad ume da zaglupi i ubaci vas u petlju (na primer, pri definsanju treninga ne možete direktno da pristupite objašnjenju vežbi), ali jednom kada podesite sve nećete imati problema.

Vladimir PISODOROV

 
OnePlus One
Samsung Galaxy A3 i A5
Asus MeMO Pad 7 ME572c i Fonepad 8 FE380
ZTE Blade V2
Prestigio Multiphone 8500 Duo
Microsoft Lumia 535
Touchless Notifications
Anti Spy Mobile Pro
WifiKill
Photo Tools
Fuelio Pro
Unclouded
Gay Hendricks Self-Esteem
SMS poruke i čestitke
Talking Caller ID
Fitness Point Pro
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
28 MB
Cena:
5,91 USD
Adresa:
fitnesspointapp .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera