PHONE ZONE<>
042015<><>

The Horus Heresy: Drop Assault

Warhammer 40K mitologija kombinovana sa Clash of Clans mehanikom mnogima će zvučati kao ostvarenje najluđih snova o idealnoj mobilnoj igri koja jede vreme i sisa krv (novac) na slamku. The Horus Heresy: Drop Assault je zasnovan na krucijalnom, definišućem momentu kompletnog WH40K predanja – pobuni warmastera Horusa protiv boga-imperatora i posledičnom građanskom ratu koji je polarizovao Imperium of Man. Na početku igre birate stranu i legiju space marinesa, kompletirate kraći tutorijal i krećete u akciju.

Kao i u sličnim igrama, „akcija” se u većoj meri svodi na čekanje da se neki objekat u bazi izgradi, trupe regrutuju ili resursi koji sve to omogućavaju lagano prikupe, što možete ubrzati ako posegnete za kreditnom karticom. Pasivnost prekidaju napadi na baze AI ili ljudskih protivnika, a u tu svrhu regrutujete nekoliko vrsta marinaca, oklopna vozila i druge klasične Warhammer 40K trupe. Dobra strana ofanzivnih operacija jeste to što jedinice nisu potrošna roba koja nestaje, već trupe koje su preživele napad mogu odmah da idu u sledeći. Pored usmeravanja snaga po terenu, u borbi možete koristiti i specijalne napade poput bombardovanja, privremene sabotaže protivničke odbrane i drugih. Pored asimetričnog, u igri postoji i real-time PVP zasnovan na borbi u arenama, a igra ima i rudimentarni crafting sistem – wargear koji kreirate ima različite bonuse u napadu, odbrani i resursnoj ekonomiji.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Dungeon Hunter 5
Zombie Harvest
King of Thieves
Motorsport Manager
TwoDots
The Horus Heresy: Drop Assault
Šta mislite o ovom tekstu?
Igrarije u pelenama

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
68 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
dropassault .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera