TEST OF TIME<>
052015<><>

Capcom Sports Club

Prvobitno namenjena isključivo za japansko tržište, Capcom Sports Club (1997) je svojevrsna mini-olimpijada. U takmičenju mogu učestvovati dva ljudska igrača u klasičnom versus režimu, a za titulu najboljeg možete da se borite i protiv prilično naoštrenog CPU-a. Na raspolaganju su tri sportske discipline – tenis, fudbal i košarka, u kojima se učestvuje pojedinačno.

Tenis (Smash Stars) krasi veoma brzo izvođenje i pojednostavljene kontrole. Igra se na dva dobijena gema i postoji čak četiri različite vrste podloga: trava, beton, tepih i šljaka. Tereni su improvizovani, bez tribina i zaštitne žice, pa sve dobija simpatičan crtano-stripski prizvuk. Na početku možete izabrati jednu od 16 takmičarki, iz isto toliko zemalja, koje se međusobno razlikuju po čak osam karakteristika.

Fudbal (Kick Stars) urađen je u sličnom maniru. Igra se na ulici i po dvorištima, teren je rukometni (kao i golovi), a sa obe strane se nalazi po pet igrača. Ovoga puta, na raspolaganju je osam reprezentacija čije ekipe se razlikuju po zauzetoj formaciji na terenu. Podstiče se gruba igra bez prekršaja koju prate zvuci koji kao da su izašli iz nekih borilačkih ostvarenja. Šut/dodavanje, uklizavanje i promena igrača je sve što ovde možete da očekujete.

Košarka (Dunk Stars) je „tri na tri” (tanka) verzija NBA Jama i ovde vas takođe očekuje izbor jedne od osam reprezentacija.

Vladimir PISODOROV

 
Capcom Sports Club
Šta mislite o ovom tekstu?
International Karate (+)
Brian The Lion
Metro-Cross
Brutal Sports Football

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
www .romnation .net /srv /roms /22422
Veličina:
6,6 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera