TEST OF TIME<>
052015<><>

Brutal Sports Football

Sudeći po video-igrama, nasilje će biti glavna odlika sportova budućnosti pa ni Brutal Sports Football (1993) ne predstavlja izuzetak. U pitanju je pojednostavljena varijanta američkog fudbala u kojoj je jedino pravilo da nema nikakvih pravila.

Kao menadžer ekipe futurističkih gladijatora, možete se takmičiti u ligi, kupu ili uvežbavati taktiku u, kako se to ovde zove, neprijateljskim utakmicama sa timovima sastavljenim od dugokosih vikinga, džinova, minotaura i čovekolikih reptila. Meč dobija tim koji postigne više pogodaka ili uspe da eliminiše šest od sedam protivničkih igrača. U borbi za rezultat od velike pomoći su dodaci koji se nasumice pojavljuju po terenu. Pored hladnog i vatrenog oružja, oklopa, zaleđivanja rivala, instant ubrzanja i nevidljivosti, svakako najkomičniji efekat ima lopta sa nogama koja će neko vreme u stopu pratiti igrača koga kontrolišete. Nakon utakmice sledi tretman u svlačionici gde ćete imati priliku da zakrpite povređene igrače i uz okrepljujuće elektro šokove ih pripremite za nove pobede u sezoni.

Teren za igru je prilično mali, što je u neku ruku i dobro jer će češće dolaziti do fizičkog kontakta između igrača. Međutim, usled gomile razbacanih dodataka i tragova koji ostaju posle grubljih startova nastaje prava gužva na terenu, pa nakon nekoliko minuta više nećete znati da li trčite sa loptom, sekirom ili glavom nekog od nastradalih igrača.

Darko MIHOKOVIĆ

 
Capcom Sports Club
International Karate (+)
Brian The Lion
Metro-Cross
Brutal Sports Football
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Amiga 1200
Adresa:
goo .gl /zUw8At
Veličina:
1,2 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera