PHONE ZONE<>
052015<><>

Hibernation Manager

Autor programa tvrdi da se magija događa po isključivanju ekrana. I zaista je tako, pošto Hibernation Manager tada preuzima kontrolu nad resursima mobilnog uređaja i to na osnovu pravila koje ste sami propisali. Sve to radi se, naravno, da bi se štedela baterija i naknadno omogućio još koji radni minut.

Hibernation Manager spada u grupu jednostavnijih ostvarenja iz klase, kako zbog toga što nudi samo probrane opcije tako i zbog činjenice da ga mogu koristiti i oni sa osnovnim nivoom znanja. Svi goodiesi nalaze se na jednom ekranu, a tamo su „parkirana” i tekstualna pojašnjenja koja zainteresovanima objašnjavaju kako program uključivanjem izlistanih opcija „misli” da uštedi dragoceni đus iz akumulatora.

Na raspolaganju su svega tri mogućnosti, a prva od njih „napada” takt ugrađenog procesora. Njenim uključivanjem srce sistema kucaće najsporijim dozvoljenim ritmom, koji se postavlja automatski. Sledeće su na redu komunikacije – Wi-Fi, Bluetooth, prenos podataka putem mobilne mreže, odnosno sinhronizacija. Dozvoljene su sve kombinacije pa i kompletno „utuljivanje” dolazno-odlaznog saobraćaja. Treća sekcija bavi se instaliranim (ne i sistemskim) aplikacijama kojima se može onemogućiti rad u pozadini po isključivanju ekrana.

Kao što vidite, sve je zaista veoma jednostavno i prilagođeno početnicima. Stari moreplovci Android vodama zameriće što se ne može obaviti fine tuning i što je na raspolaganju samo najosnovnije.

Vladimir PISODOROV

 
Sony Xperia E4
LG Spirit H440n
LG G Flex 2
HTC One M9
Lenovo S90 Sisley (Dual SIM)
EveryCircuit
Lumosity
FiiNote
Hibernation Manager
Šta mislite o ovom tekstu?
Sounds: The Pronunciation App
Flush – Public Toilet Finder
Cram – Reduce Pictures
Slack
OneContact
Tiny Call Confirm Plus

Platforma:
Android
Veličina:
1,4 MB
Cena:
besplatno
Izvor:
Google play
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera