PHONE ZONE<>
052015<><>

Flush – Public Toilet Finder

Svako od nas ko ima digestivni trakt i bešiku jednom ili više desetina puta našao se u situaciji da odmah, sada i odmah mora da ode na ono mesto, odbaci čakšire i uz glasno „AAAAAAAAAH” olakša sebi život... Zadovoljavanje fizioloških potreba je trivijalna stvar kad se nalazite u kući, na poslu, u šumi ili na nekom petom, poznatom ili pustom terenu, ali šta raditi ako ste se obreli u nepoznatom gradu, i to u inostranstvu? Tražiti najbliži kafić, naručiti espreso za 5 evra da bi vas pustili u WC? Rizikovati da budete oglobljeni za 50+ evra zbog olakšavanja u nečijem ulazu ili haustoru za koji ste bili uvereni da je pust? Unerediti gaće? Bič, pliz, naravno da ne!

Ako imate Android telefon na kojem ste instalirali besplatni Flush – Public Toilet Finder, na konju ste. Ova aplikacija donosi bazu od desetak hiljada javnih WC-a širom sveta (ima i nas), koja funkcioniše online i offline. Pored nalaženja putanje do najbližeg toaleta, Flush vam dozvoljava i da sami unesete toalet u bazu, kao i da ocenite toalet koji ste upravo posetili. Pretragu za WC-ima možete suziti na one koji imaju podršku za invalide, kao i na one koji se ne plaćaju.

Flush – Public Toilet Finder je besplatan, uz komercijalni momenat koji se ogleda u oglasu u donjem delu ekrana – ako želite da ga se rešite, platićete 0,88 dolara, što je suma zbog koje se još niko nije usr... potresao.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Sony Xperia E4
LG Spirit H440n
LG G Flex 2
HTC One M9
Lenovo S90 Sisley (Dual SIM)
EveryCircuit
Lumosity
FiiNote
Hibernation Manager
Sounds: The Pronunciation App
Flush – Public Toilet Finder
Šta mislite o ovom tekstu?
Cram – Reduce Pictures
Slack
OneContact
Tiny Call Confirm Plus

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
13 MB
Cena:
besplatno
Izvor:
Google play
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera