PHONE ZONE<>
052015<><>

Tiny Call Confirm Plus

Nit’ manje aplikacije nit’ veće upotrebne vrednosti – eto kako u najkraćim crtama opisujemo Tiny Call Confirm Plus+! Koliko puta do sada vam se desilo da slučajno pozovete neki kontakt sa liste, pošaljete gomilu nerazumljivih poruka, pa čak i odgovorite na poziv dok se telefon još uvek nalazi u džepu? Tu na scenu stupa Tiny Call Confirm Plus+ koji predstavlja svojevrsni zaštitni mehanizam...

Naime, nakon instalacije ove aplikacije neće više biti dovoljno da odaberete kontakt iz liste kako bi se obavilo „biranje broja” i uspostavila veza. Na ekranu iskače sićušna radna forma koja od korisnika zahteva da potvrdi akciju i tek nakon toga će „dozvoliti” telefonu da prione na posao. Na raspolaganju je nekoliko različitih layouta prikaza koji za potvrdu poziva koriste tap ili slide prstom o ekran. Poziv može da se zaštiti i šifrom, programu može da se „naredi” da izbacivanje radne forme na ekran proprati vibracijom, a uspostavljanje veze zvukom. U toku rada, program koristi različite šablone za dolazne i odlazne pozive.

Osim preventivne svrhe, Tiny Call Confirm Plus+ ima i dodatnu funkciju. Po izbacivanju radne forme na ekran, korisnik ima priliku da bira koji će broj dotičnog kontakta pozvati (ako ih ima više), a tu je i dugmence koje će vas odvesti u podrazumevani program za slanje SMS-ova. Stvar se kompletira mogućnošću kreiranja Exclude liste u kojoj će se naći brojevi koji će biti izuzeti iz sigurnosnog pravila.

Vladimir PISODOROV

 
Sony Xperia E4
LG Spirit H440n
LG G Flex 2
HTC One M9
Lenovo S90 Sisley (Dual SIM)
EveryCircuit
Lumosity
FiiNote
Hibernation Manager
Sounds: The Pronunciation App
Flush – Public Toilet Finder
Cram – Reduce Pictures
Slack
OneContact
Tiny Call Confirm Plus
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android
Veličina:
355 KB
Cena:
2,14 USD
Adresa:
www .perracolabs .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera