PHONE ZONE<>
062015<><>

Magic Rush: Heroes

Igra Magic Rush: Heroes uspeva nešto neverovatno – da potpuno zanemari bilo kakvu priču i iskombinuje nekoliko žanrova u celinu koja je prosto genijalna. Ovo je definitivno jedan od najzaraznijih naslova koje smo ikada probali. Prvih nekoliko dana uz MHR jedinstveno su igračko iskustvo prilikom kog se osećate kao dete u ogromnoj prodavnici igračaka koje neprestano otkriva da postoji još jedan sprat.

Na početku dobijate nekolicinu heroja koje šaljete u polu-automatizovane borbe u realnom vremenu. Sa jedne strane ekrana dolazi vaš tim junaka, sa druge protivničke jedinice, svi podeljeni u tri linije: tenkovi napred, balansirani napadači u sredini i hileri i „stakleni topovi” u poslednjem redu. Dok su osnovni napadi svih karaktera automatski, svaki od njih kroz borbu stiče energiju koja omogućuje aktivaciju specijalne sposobnosti kojom igrač ručno upravlja i nišani. Kako nivoi odmiču pred vama se otkriva osnova igre – da napravite idealan tim od pet heroja koji će da bude u stanju da pobedi protivničke jedinice, bilo da su u pitanju talasi NPC-ova ili ekipe heroja drugih igrača. Između misija možete da unapređujete heroje na mnogo načina, ali svi se svode na sticanje iskustva i skupljanje određenih predmeta: rune, magična oprema, zlato za jačanje veština i fragmenti sa slikama specifičnih heroja

Sem „osnovnih” misija u okviru kampanje tu je još pet grupa borbenih zadataka u koje možete da se upustite kada dostignete dovoljno visok nivo. Arena pred vas stavlja bitke sa herojima drugih igrača, ali ti PvP okršaji su zapravo potpuno automatizovane bitke gde obe strane vodi AI. Sledi „epik” varijanta kampanje, kao i tri PvE moda sa specifičnim izazovima i nagradama. Kako odmičete sa misijama u kampanji, otključavate i tower defense nivoe u kojima su tornjevi zapravo vaši heroji, a njihova unapređenja iz osnovnog moda povećavaju im efikasnost i u TD režimu. Sem toga, kada dostignete 25. nivo možete da izađete iz svog utvrđenja i osvajate rudnike ili čak napadate druge igrače, sve u cilju sticanja četiri nova resursa za koje možete da unapređujete svoj zamak i dodatno jačate svoje heroje.

Magic Rush: Heroes ima verovatno najbolje rešenu freemium mehaniku na koju smo do sada naišli u mobilnim igrama. Načelno mrski nam kristali (ovde zvani dijamanti) stiču se relativno lako, a svi igrači imaju ograničenje koliko dijamanata mogu da potroše dnevno. Nakon igračkog vihora od prvih dvadesetak nivoa koji mogu da se pređu u jednoj velikoj igračkoj sesiji od oko 5-6 sati, igra usporava i oko 35. nivoa postaje rutina kojoj se vraćate 3-4 puta dnevno po petnaestak minuta.

Dragan KOSOVAC

 
Sky Punks
Big Hero 6 Bot Fight
Must Deliver
The Paris Dossier
Plunder Pirates
Magic Rush: Heroes
Šta mislite o ovom tekstu?
Sporos
Alien Creeps
Tiltagon
Swipe Basketball 2

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
108 MB
Cena:
besplatno
Izvor:
Google play, iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera