TEST OF TIME<>
062015<><>

White Viper

Klasična tema viteza i princeze u ovoj igri upakovana je u vrlo ljupku grafiku. Bajkovitost dočarava i nesvakidašnje interesantan prolog priče, u kojem aktivno učestvujete. Naime, potrebno je da sprečite crnog đavola iz šume da otme devojku u beloj haljini. Svaki put kada ga oterate mačem, đavo će se češće pojavljivati i postati toliko agresivan da ga je nemoguće zaustaviti. Ako ste dovoljno dugo odolevali, bićete nagrađeni dodatnim životima koji su neophodni u kasnijim nivoima. Đavo na kraju otima i opremu našeg junaka, čak i mač iz ruke.

Mali sprajt glavnog junaka krajnje simpatično trčkara po poljani i izgleda kao da je izašao iz ilustracije knjige bajki, bar koliko jedan jednobojni mali sprajt može tako da izgleda (a može). Drugi nivo prati junaka kako pokušava da ukroti belog pastuva kojim će brže stići do zamka zlog đavola. Kako je konj previše brz, naš junak primećuje da je drvena ograda na ivicama poljane dosta labava te njenim delovima pokušava da zagradi prolaz. Pomalo je komično što će nezajažljivi đavo probati da otme čak i deo ograde (tada se u muzici oseća više drame).

Naredna prepreka je močvarni teren, koji ćete preći skakanjem po ostrvcima, pri čemu su skokovi teži od onih iz Last Ninje. Svaka vam čast ukoliko se izborite sa ovim nivoom. Nažalost, strpljenje će vas brzo napustiti zbog sporog ispisivanja poruke Game Over i ponavaljanja prve dve etape koje posle nekog vremena postaju monotone.

Ognjen POPOVIĆ

 
The Goonies 1 i 2
Slipstream
Batty
Zaxxon
White Viper
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
C64
Adresa:
goo .gl /NcfG7r
Veličina:
29,4 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera