PHONE ZONE<>
062015<><>

Weight Tracker Assistant

Ako ste se baš nedavno odlučili za dijetu i program vežbanja, valja pronaći i dobar način za praćenje ostvarenog napretka. Stručnjaci kažu da u ovakvim slučajevima težinu treba meriti svakog dana (po mogućstvu ujutru, pre doručka) i rezultate uredno zapisivati jer se na taj način stiče uvid u učinkovitost primenjenih metoda, a pogled na upisane brojke može da bude dobar motivacioni faktor.

Ukoliko stvari ne volite da radite na staromodan način, preporučujemo da preuzmete i instalirate aplikaciju za Android – Weight Tracker Assistant. Osnovna namena je jasna – upisivanje trenutne težine na dnevnom nivou, a na raspolaganju je još nekoliko zgodnih stvari koje će posebno obradovati ljubitelje (suvišnih) informacija.

Program od vas traži upisivanje jutarnje, popodnevne i večernje težine, a pravi razliku i da li je vrednost dobijena pre ili posle jela. Na osnovu unetih podataka, izračunava se srednja kilaža, koja bi zapravo trebalo da predstavlja i najrealnije stanje. Nakon što upišete vremenski period dijete i željenu težinu, Weight Tracker Assistant izračunava koliko kila treba da izgubite na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou, a na uvid će ponuditi i pretpostavku koliko će vam vremena trebati da dostignete željenu težinu trenutnim tempom (u slučaju da prebacujete/podbacujete). Zarad lakšeg praćenja napretka, na glavnom ekranu nalazi se dijagram težine, kao i osnovni podaci o njenoj promeni.

Vladimir PISODOROV

 
LG G4
Asus Fonepad 7 FE171CG
Vivax SMART Point X45 Pro
Samsung Galaxy Tab A Plus 9.7 SM-P550
Tesla tablet H785
Google Authenticator
Weight Tracker Assistant
Šta mislite o ovom tekstu?
Virtual Walkie Talkie Pro
Elevate – Brain Training
MyScript Calculator
Expensify
drupe
Perfect365
Dubsmash
My Heart
6 Seconds

Platforma:
Android
Veličina:
7,9 MB
Cena:
besplatno
Izvor:
Google play
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera