PHONE ZONE<>
062015<><>

Virtual Walkie Talkie Pro

Kada je autor ovih redova bio mali, neprikosnovenim šmekerima smatrale su se dečkonje koje su imale automobilčiće na daljinsko upravljanje, klikere mermerce, trubu umesto zvonca na BMX-u, Nintendovu LCD džepnu video-igru... Međutim, oni srećnici kojima su roditelji kupili voki-tokije, podizani su do samog Olimpa, da sede lično sa bogovima.

Zahvaljujući napretku IT sektora, tridesetak godina kasnije, voki-tokije može imati svako ko poseduje Android uređaj, na memorijskoj kartici ima 610 KB slobodnog prostora i zadovoljstvo je spreman da plati kao jednu „lila” čokoladu od 300 grama. Pri tome, nije ograničen na korespondenciju samo sa svojim „parnjakom”, već mu na raspolaganju stoje korisnici diljem majčice Zemlje.

Logično, Virtual Walkie Talkie glas ne prenosi klasičnim putem, već se to obavlja uz pomoć naročitih IP servera (i mobilne mreže). Saobraćaj može da se obavlja na javnim kanalima ili u režimu private, kada je za pristup potrebna šifra. Naravno, na raspolaganju je i kreiranje sopstvenih IP servera, ali to nije baš tako jednostavno niti preporučljivo za manje iskusne korisnike. Korespondencija je propraćena originalnim i dobro prepoznatljivim zvucima, predaja veze može da se obavlja preko ekranskog ili tastera za kameru, a ono što zameramo autorima programa su izuzetno ružne grafičke teme. Gledajući u ove skinove iz prve čak ne možete ni da zaključite da se radi o virtuelnim voki-toki uređajima.

Vladimir PISODOROV

 
LG G4
Asus Fonepad 7 FE171CG
Vivax SMART Point X45 Pro
Samsung Galaxy Tab A Plus 9.7 SM-P550
Tesla tablet H785
Google Authenticator
Weight Tracker Assistant
Virtual Walkie Talkie Pro
Šta mislite o ovom tekstu?
Elevate – Brain Training
MyScript Calculator
Expensify
drupe
Perfect365
Dubsmash
My Heart
6 Seconds

Platforma:
Android
Veličina:
610 KB
Cena:
3,34 USD
Izvor:
Google play
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera