PHONE ZONE<>
062015<><>

Dubsmash

Društvena aplikacija Dubsmash omogućava vam da pustite mašti na volju i zabavite se sa prijateljima tako što ćete izabrati interesantne „citate” u zvučnom formatu ili snimiti svoje i spojiti ih sa kratkim selfi videom koji sami zabeležite.

Kako biste mogli da kreirate svoje Dubove, potrebno je napraviti nalog što može da se obavi za nekoliko sekundi. Citate možete pretraživati po kategorijama (ljubav, zezanje, crtaći, hrana, pijanstvo i još mnogo drugih) ili možete pogledati poslednje kreirane od strane drugih korisnika. Naravno, pronaći ćete prilično veliki broj domaćih citata (dovoljno je samo da u search polju upišete „Srbija”) iz poznatih filmova, aktuelnih fail klipova, pesama, izjava poznatih ličnosti, itd. pa se uključite i vi u proširivanju te baze. Kada se opredelite za citat koji vam se u datom trenutku čini adekvatnim, obeležite ga i započnite snimanje pratećeg videa. Takođe, možete, u novonapravljeni klip, ubaciti i tekst koji želite ili neku od ponuđenih ikonica (nije baš neki izbor, ali verujemo da će programeri poraditi više i na ovom segmentu). Kada je Dub gotov možete ga odmah poslati preko FB mesindžera ili WhatsUpa ili ga sačuvati u svojoj galeriji pa ga naknadno deliti putem nekih drugih društvenih mreža ili aplikacija za četovanje.

Poigravanje sa Dubsmashom u početku vam možda neće biti preterano interesantno, ali čim se par vaših prijatelja odazove ovom vidu komunikacije, nećete moći da se odvojite od mobilnog uređaja.

Alessandro TOSCANO

 
LG G4
Asus Fonepad 7 FE171CG
Vivax SMART Point X45 Pro
Samsung Galaxy Tab A Plus 9.7 SM-P550
Tesla tablet H785
Google Authenticator
Weight Tracker Assistant
Virtual Walkie Talkie Pro
Elevate – Brain Training
MyScript Calculator
Expensify
drupe
Perfect365
Dubsmash
Šta mislite o ovom tekstu?
My Heart
6 Seconds

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
7,82 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .dubsmash .co
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera