PHONE ZONE<>
062015<><>

6 Seconds

U pitanju je jedan od najintuitivnijih online muzičkih plejera za Android platformu. Ruku na srce, 6 Seconds možemo pre smatrati programom za preslušavanje online radio-stanica kojem su pridodate neke osnovne osobine muzičkog plejera.

Naime, na osnovu odabranog žanra (na raspolaganju je 20-ak kategorija), ovaj alat će započeti reprodukciju muzičke numere. Ukoliko svajpujete prstom udesno po ekranu, prebacujete se na sledeću numeru koja odgovara postavljenom ključu. Za to vreme, na ekranu se ispisuju podaci o nazivu pesme i imenu izvođača, odnosno sa koje radio-stanice se preuzima signal. Korisnik dobija mogućnost ubacivanja pesama u listu favorita, a isto to može da uradi i sa radio-stanicama.

Svajp prstom nadole po ekranu poziva pomenutu listu žanrova. Spisak stanica ne postoji, jer je nemoguće smestiti ga na ovako malo prostora – u bazi se nalazi preko 100.000 online radio-stanica. Iznad liste žanrova, smeštaju se sve pesme koje ste označili kao omiljene i program vam jasno daje do znanja da li se neka od njih trenutno emituje. Tap prstom i već uživate u omiljenim zvucima. Konačno, dijapazon mogućnosti završava se Search rutinom koja se poziva svajpovanjem prsta po ekranu nagore. Na ovaj način možete definisati upit za izvođača ili naziv numere. 6 Seconds je brz kao munja, jednostavno se koristi, dobro radi iz pozadine, dozvoljava neograničen pregled pesama u odabranom žanru, a jedina mana je što ne možete birati kvalitet streama koji slušate.

Vladimir PISODOROV

 
LG G4
Asus Fonepad 7 FE171CG
Vivax SMART Point X45 Pro
Samsung Galaxy Tab A Plus 9.7 SM-P550
Tesla tablet H785
Google Authenticator
Weight Tracker Assistant
Virtual Walkie Talkie Pro
Elevate – Brain Training
MyScript Calculator
Expensify
drupe
Perfect365
Dubsmash
My Heart
6 Seconds
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
5,8 MB
Cena:
besplatno
Izvor:
Google play, iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera