PHONE ZONE<>
102015<><>

Star Trek: Wrath of Gems

Zakoni beskonačne komercijalne isprepletanosti nalagali su da se kad-tad mora pojaviti match 3 puzzle na temu „Zvezdanih staza” i, lo and behold, eto ga – Star Trek: Wrath of Gems.

U izvesnoj meri igra podseća na linearni Puzzle Quest: Galactrix po tome što spajanje raznobojnih kristala ima podlogu u nekoj vrsti kampanje. U slučaju Wrath of Gems u pitanju je nekoliko „epizoda” originalne serije i TNG-a u kojima svaka gem sesija predstavlja jednu scenu poput borbe sa klingonskim Bird of Prey ili makljanja away tima na površini planete. Epizode su ilustrovane vrlo kvalitetnim stripskim kolažima sa tekstualnim oblačićima, što predstavlja primarni motiv za napredovanje u igri.

U zavisnosti od tipa misije, spajanje različitih boja podrazumeva drugačije efekte. U slučaju svemirskih bitaka, na primer, spajanje zelenih dijamanata podrazumeva rafal iz fejzera, crvenih salvu fotonskih torpeda, dok sivi obnavljaju štitove, narandžasti pune skalu za specijalni napad i tako dalje. Svaka dobijena bitka daje vam izvesnu količinu dilitijumskih kristala koje možete koristiti za levelovanje članova posade i brodova, a nakon bitke često dobijate i loot dropove u vidu kartica sa legendarnim junacima i plovilima. Zvuči kao odlična zabava dok ne saznate zlokobnu ekonomsku podlogu igre...

Star Trek: Wrath of Gems je free2play naslov sa najcrnjim platnim zidom koji može da se zamisli. Levelovanje brodova i članova posade dilitijumskim kristalima moguće je samo do određenog (niskog) nivoa, nakon čega morate da platite u zlatu koje kupujete za prave novce. Napredak u kampanji je teorijski mogućan, ali praktično nemoguć kad disproporcija u nivoima između vas i protivnika postane iole veća. Broj junaka i brodova je takođe ograničen, a i dodatni slotovi se kupuju za keš. Finalna so na ranu jesu paketi za prvu pomoć i reparaciju brodova koji se (brzo) troše igranjem i zahtevaju da pravite duge pauze između igračkih sesija ili da iskeširate. Sve u svemu, imate dve opcije: da teška srca (i laka uma) obrišete igru s trikordera ili da platite da biste mogli da klatite.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Atomas
Storm the Train
Cliffy Jump
Lara Croft GO
Little Raiders: Robin’s Revenge
Winter Fugitives
FRAMED
Star Trek: Wrath of Gems
Šta mislite o ovom tekstu?
Sputnik Eyes
Mountain Goat Mountain

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
130 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .generagames .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera