NA LICU MESTA<>
102015<><>

Fujitsu Day 2015

Oblikovanje sutrašnjice

Radisson Blu Old Mill hotel, Beograd, 17. septembar

U okviru „Fujitsu dana” održana je konferencija pod sloganom „Let’s shape our tomorrow”. Konferencija je ove godine okupila više od 200 učesnika koji su pokazali veliku zainteresovanost za inovacije u tehnološkom razvoju i informacionim tehnologijama.

Na samom početku konferencije prisutnima se obratio Dejan Malić, direktor prodaje kompanije Fujitsu za region Adriatik i Bugarska. Među predavačima su se našli Kristijan Bok (Global Clients & Datacentre Marketing Programs), koji je održao predavanje „Radno mesto orijentisano ka čoveku: Radost i efikasnost su u vezi”, Alfons Majkls (Data Center Evangelist), sa prezentacijom na temu „Budućnost Data centara” i Vilhelm Gasner (Director Sales Eastern Europe PFU), koji je održao predavanje na temu „Fujitsu skeneri – Izbor profesionalaca za skeniranje dokumenta”.

Pored stručnjaka iz Fujitsua, predavanja su u svojim oblastima održali i eksperti iz Veritasa, Commvaulta i Intela. Temu „Arhiviranje u oblikovanju informacionog pejzaža budućnosti” bliže je objasnio Nedeljko Stefančić (Senior Technology Consultant, Veritas), Aleksandar Antić (Territory Account Manager SEE Region, Commvault) je održao prezentaciju „Simpana: Prozor u svet podataka i informacija”, dok je „Transformacija radnih mesta sa Intel tehnologijom i inovacijom” bila tema predavanja Aleksandra Lukića (Market Development Manager, Intel). Za sjajno završno predavanje pod naslovom „Uputstvo za upotrebu Sveta 2.0” zaslužan je istaknuti satiričar, gospodin Vojislav Voja Žanetić.

Učesnici konferencije su se suočili sa odgovorom na pitanje da li njihovo radno mesto spremno dočekuje budućnost i izazove koji dolaze, a poseban akcenat na konferenciji bio je na Data Centar tehnologijama.

Petar LONČAREVIĆ

 
 TRŽIŠTE
Apple iPad Pro vs Microsoft Surface Pro 3 (i 4)

 PRIMENA
Računari u obrazovanju

 NA LICU MESTA
IFA 2015, Berlin
Samsung Galaxy World Tour 2015, Berlin
DevOps Meetup
BalCCon 2k15
Office 2016 predstavljanje
Klet i Novi Logos konferencija
Fujitsu Day 2015
Šta mislite o ovom tekstu?
Agile Month (najava)

 KOMPJUTERI I FILM
Hotel Transylvania 2
Pan
Filmovi, ukratko

 SERVIS
Windows 10, saveti i trikovi (1)

 VREMENSKA MAŠINA
Norijega, 51 Pegaz b i 4chan

 PRST NA ČELO
Isterivači nasilničkih reklamnih nemani
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera