PHONE ZONE<>
102015<><>

Accomplish: To-Do list reborn

Zaista, ljudi nanovo izmisliše digitalni planer i podeliše ga sa rajom – potpuno besplatno. Ako ste do sada koristili klasične organizere, onda znate koliko oni umeju da budu zaguljeni i nezgodni za korišćenje. Gotovo da vam treba podsetnik za njih kako biste imali dovoljno vremena da ubacite sve potrebne taskove na listu. Accomplish je sušta suprotnost, aplikacija koja unosi jednostavnost, preglednost i lakoću u proces definisanja poslova.

Sve se obavlja na vertikalnoj vremenskoj liniji na kojoj tap prstom označava unos novog posla. Granice za dužinu trajanja koriguju se razvlačenjem ivica pravougaonika koji su ujedno i osnovni elementi grafičkog prikaza, dok je povlačenjem ikonice zvona moguće odrediti koliko minuta pre otpočinjanja posla će vas program podsetiti da predstoji neka obaveza. Za svaki task moguće je upisati kratak tekstualni opis, kao i odrediti boju „kućice” kako bi se poslovi i vizuelno razlikovali jedan od drugog. Završene obaveze možete da čekirate, a celu listu poslova „izbacite” na home ekran.

Accomplish je jednostavan, brz i pregledan program za organizovanje vremena. Baš to će zasmetati naprednim korisnicima koji su navikli na veći manevarski prostor i više opcija. Ovaj program ih nema i pokušava da proces planiranja učini što bezbolnijim. Ako vam treba više od toga, onda Accomplish nije za vas, tim pre što autori tek sada eksperimentišu sa opcijom ponavljanja taskova.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy S6 edge+
Meizu MX5
Asus ZenFone Selfie
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Shoot
Kids Place – parental control
Tuner & Metronome
Accomplish: To-Do list reborn
Šta mislite o ovom tekstu?
Numerous
Microsoft Hyperlapse Mobile
Microsoft Translator
Focus
Boxer Calendar
Smart Screen On Off
Pintasking
Webmaker

Platforma:
Android
Veličina:
7,6 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
Googleplay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera