PHONE ZONE<>
112015<><>

Golftrix

Evo jedne krajnje zanimljive, ali i neuobičajene „simulacije” golfa. Zapravo, pre možemo reći da je u pitanju simpatična simbioza između prastarih Tenkića i mini-golfa, jer osim loptice, štapa i rupa, Golftrix ima malo dodirnih tačaka sa pravom igrom.

Radnja se posmatra „sa strane”, a cilj igrača je da iz naznačenog broja poteza lopticu ubaci u rupu. Rupa je označena zastavicom i nalazi se na greenu, ali je zadatak ipak mnogo komplikovaniji nego što se to u prvih mah može učiniti. Na delu su promenljive vremenske prilike, otkačena konfiguracija terena koja ponekad rupe „skriva” po udaljenim platformama, te situacije u kojima se od igrača traži da aktivira naročite dugmiće i tajne prolaze, ali i da koristi specijalne tipove loptica. One mogu da budu brzopadajuće – po naredbi igrača, obmotane lepkom, nabiflovane EMP-om, optočene ledom i tako dalje. Imate ih u ograničenim količinama i potrebno ih je pametno koristiti jer je ponekad bez njih nemoguć završetak nivoa.

Za jednu arkadnu „zezalicu”, fizički model je više nego upečatljiv i Golftrixu ubrizgava dodatnu dozu privlačnosti. Tu je i jednostavno upravljanje koje, kao u Tenkićima, podrazumeva određivanje ugla pod kojim će se loptica „ispaliti” i jačine udarca. Ovo drugo obavlja se preko dva tapa prsta o ekran, preko kojih se pokreće i zaustavlja naročita skala. Golftrix je izuzetno jednostavan za igru i izuzetno zanimljiv i prava je šteta što u ovom momentu sadrži svega pedesetak nivoa.

Vladimir PISODOROV

 
Pokémon Shuffle Mobile
GLTCH
Bridge Constructor: Stunts
FIFA 16: Ultimate Team
Golftrix
Šta mislite o ovom tekstu?
The Martian: Bring Him Home
Puzzle & Glory
Eternity Warriors 4
Sudoku World
Walking War Robots

Platforma:
Android
Veličina:
43 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
Googleplay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera