PHONE ZONE<>
112015<><>

AmpMe

Završili ste na žurci na kojoj nema muzike... Ne očajavajte, ukoliko instalirate aplikaciju AmpMe, ne samo što ćete oživeti atmosferu, već ćete postati i pravi heroj.

Na prvi pogled, u pitanju je još jedna jednostavna alatka za reprodukciju muzičkih numera koja nudi osnovni dijapazon funkcija. Međutim, njena snaga ogleda se u nečem potpuno drugom – sposobnosti da materijal reprodukuje na više uređaja istovremeno. Numera koju ste pustili na „glavnom” uređaju prosleđuje se do svih ostalih uređaja „u mreži” koristeći ih kao svojevrsne zvučnike. Odjednom, cela prostorija će oživeti, a vi ćete se naći u ulozi DJ-a koji vrši odabir pesama.

Logično, da bi opisani postupak bio moguć na svakom odredišnom uređaju mora biti instaliran AmpMe. Pored toga, na glavnom uređaju valja obezbediti pristup servisu SoundCloud jer se „povlačenje” pesama može obaviti isključivo sa njega (plejliste i numere moraju biti javno dostupne). Ovo će za mnoge predstavljati manu pošto je neophodno imati internet konekciju i to na svim umreženim uređajima. Dalje, sinhronizacija između uređaja se takođe obavlja putem internet konekcije i ne nudi mogućnost komunikacije preko Wi-Fija ili bluetootha. Na svu sreću, podešavanje je lako i podrazumeva ukucavanje master šifre od strane učesnika koji žele da u žurci učestvuju kao zvučnici. Inače, autori programa su obećali da će sa narednim verzijama aplikacije biti podržani i drugi muzički servisi pored SoundClouda.

Vladimir PISODOROV

 
Lenovo Vibe Shot
Apple iPhone 6s
Sony Xperia Z5 i Xperia Z5 Compact
Huawei Mate S
Karen
VHS Camera Recorder
Alan Ford
Airbnb
TUFFS Notification Shortcuts
Primer
AmpMe
Šta mislite o ovom tekstu?
MSTY – The Music Messenger
Rock Like The Pros
edjing – DJ Music Mixer Studio

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
9 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .ampme .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera